Κατάλογος
Κατάλογος

HME - Technologies GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Μαγνήτες φερρίτη της HME - Technologies GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Το υλικό αποτελείται από οξείδιο του σιδήρου, στρόντιο ή βάριο και άλλα υλικά που προστίθενται. Οι μαγνήτες φερρίτη είναι πολύ δημοφιλείς και χρησιμοποιούνται ευρέως λόγω της εξαιρετικής τους αντοχής στην απομαγνήτιση, τη διάβρωση και του χαμηλού τους κόστους.

Γενικές πληροφορίες:
Οι μαγνήτες φερρίτη κατασκευάζονται με συμπίεση ή πυροσυσσωμάτωση. Αυτοί οι μαγνήτες μπορούν να είναι τόσο ανισότροποι όσο και ισότροποι. Οι ανισοτροπικοί τύποι είναι προσανατολισμένοι προς την κατεύθυνση κατασκευής και πρέπει να μαγνητίζονται προς την κατεύθυνση του προσανατολισμού. Οι ισοτροπικές ποιότητες δεν προσανατολίζονται και μπορούν να μαγνητιστούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Το βασικό σχήμα δίνεται από το καλούπι, όπως τμήμα, δίσκος, δακτύλιος, ράβδος, ράβδος και μπλοκ. Μετά την πίεση ο μαγνήτης θα συσσωματωθεί, στη συνέχεια θα κοπεί, θα λειανθεί και/ή θα τρυπηθεί, και τέλος θα μαγνητιστεί εάν είναι επιθυμητό. Το υλικό μπορεί να αντέξει σε μεγάλο βαθμό τη διάβρωση. Οι μαγνήτες φερρίτη έχουν εξαιρετική σχέση τιμής/ποιότητας.

Αυτή η κατηγορία μαγνητών είναι πολύ σκληρή, εύθραυστη και αποδίδει χαμηλότερα ενεργειακά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με άλλα μαγνητικά υλικά.
Επιδράσεις θερμοκρασίας:
Οι μαγνητικές ιδιότητες παραμένουν σχεδόν σταθερές στην περιοχή θερμοκρασιών από -40°C έως +250°C. Σε σχέση με την υψηλή θερμοκρασία η μαγνητική δύναμη μειώνεται.
Εφαρμογές:
Οι σκληροί φερριτικοί (κεραμικοί) μαγνήτες έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι συνηθέστερες χρησιμοποιούμενες εφαρμογές είναι οι εξής:
ηλεκτρικός κινητήρας, μεγάφωνο, αισθητήρας, υποδοχή, διαχωρισμός κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος