Κατάλογος
Κατάλογος

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

Επιστροφή στη λίστα

Αισθητήρας κατάστασης λαδιού για την υγρασία στο λάδι (MOP301) της E+E Elektronik Ges.m.b.H.

Ερώτηση προϊόντος  

MOP301 - Ανιχνευτής βύθισης υγρασίας στο πετρέλαιο με Modbus RTU

Ο MOP301 είναι ένας ανιχνευτής βύθισης υγρασίας στο πετρέλαιο για μέτρηση υψηλής ακρίβειας της ενεργότητας του νερού (aw) και της θερμοκρασίας (T) και είναι ιδανικός για την παρακολούθηση της υγρασίας του πετρελαίου. Επιπλέον, ο MOP301 υπολογίζει την περιεκτικότητα σε νερό [ppm]. Το συρόμενο εξάρτημα επιτρέπει την εγκατάσταση υπό πίεση έως και 20 bar.

Μετρά

με ακρίβεια την

υγρασία σε μετασχηματιστές, λιπαντικά ή υδραυλικά έλαια καθώς και σε καύσιμα ντίζελ. Ο αισθητήρας από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λάδια με θερμοκρασία έως 120 °C και πίεση 20 bar.

Ακριβής και αξιόπιστη μέτρηση της υγρασίας του λαδιού
Τα στοιχεία του αισθητήρα υγρασίας E+E που χρησιμοποιούνται στο MOP301 χαρακτηρίζονται από τη μακροχρόνια σταθερότητα και την αντοχή τους στη μόλυνση. Αποτελούν τη βάση για εξαιρετικά ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις υγρασίας και θερμοκρασίας.

Ευέλικτο στη χρήση
Μηχανικά, ο αισθητήρας βύθισης εντυπωσιάζει με ένα στιβαρό περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα με προστασία IP66, ένα καλώδιο ανθεκτικό στα λάδια και μια υπερδιαμορφωμένη σύνδεση βύσματος M12x1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εύρος θερμοκρασιών από -40 έως 120 °C και σε πίεση έως 20 bar.

Τα διαφορετικά μήκη αισθητήρα και καλωδίου καθώς και ο λεπτός σχεδιασμός επιτρέπουν μια ιδιαίτερα ευέλικτη εγκατάσταση του MOP301. Το βάθος βύθισης μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια με την πρακτική ολισθαίνουσα βιδωτή σύνδεση. Με τη βοήθεια μιας προαιρετικής σφαιρικής βαλβίδας, ο αισθητήρας μπορεί να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί χωρίς διακοπή της διαδικασίας.

Μετρούμενες τιμές και διεπαφές
Το MOP301 παρέχει την περιεκτικότητα υγρασίας του λαδιού ως απόλυτη ή σχετική τιμή. Η ενεργότητα νερού (aw) παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο κοντά στο σημείο κορεσμού βρίσκεται το πετρέλαιο σε δεδομένη θερμοκρασία. Η περιεκτικότητα σε νερό (x) υποδεικνύει την πραγματική περιεκτικότητα σε νερό στο πετρέλαιο. Με βάση τη μετρούμενη ενεργότητα νερού (aw) και τη θερμοκρασία, το MOP301 υπολογίζει την απόλυτη περιεκτικότητα σε νερό (x) σε ppm.

Οι ειδικές παράμετροι για το πετρέλαιο που απαιτούνται για τον υπολογισμό μπορούν να προκαθοριστούν κατά την παραγγελία του αισθητήρα υγρασίας στο πετρέλαιο ή να αποθηκευτούν χρησιμοποιώντας το λογισμικό διαμόρφωσης προϊόντος PCS10. Οι μετρούμενες τιμές εξάγονται μέσω διεπαφής RS485 με πρωτόκολλο Modbus RTU.

Τυπικές εφαρμογές

Παρακολούθηση του
  • Λάδι μετασχηματιστή
  • Λάδι λίπανσης
  • Υδραυλικό λάδι
  • Καύσιμο ντίζελ

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αισθητήρες υγρασίας ελαίων

Αισθητήρες κατάστασης λαδιού (υγρασία στο λάδι)

Πομποί υγρασίας σε λάδι για την παρακολούθηση της περιεκτικότητας υγρασίας σε λιπαντικό, υδραυλικό και μονωτικό λάδι. Οι μετρήσεις είναι διαθέσιμες ως απόλυτες τιμές σε [ppm] ή σχετικές τιμές ως πε...

Χειροκίνητος μετρητής υγρασίας στο πετρέλαιο (OILPORT 30)

Ο φορητός μετρητής OILPORT 30 προορίζεται για τη φορητή παρακολούθηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας στο πετρέλαιο. Ο απλός και διαισθητικός χειρισμός μέσω της οθόνης αφής TFT και η ενσωματωμένη...