Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Βύσματα υψηλής τάσης (EHV) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο για όλα τα καλώδια υπερυψηλής τάσης

Για πρώτη φορά μπορείτε να τοποθετήσετε ολόκληρα τμήματα καλωδίων και να προμηθευτείτε όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεστε από μία μόνο πηγή χάρη στη μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων υπερυψηλής τάσης. Η νέα γκάμα για δίκτυα υπερυψηλής τάσης (EHV) περιλαμβάνει τις δοκιμασμένες σειρές CONNEX και IXOSIL, ξηρές, βυσματούμενες συνδέσεις καλωδίων για μετασχηματιστές και διακοπτικούς πίνακες με μόνωση αερίου (GIS), τερματισμούς καλωδίων και πρίζες καλωδίων (συμπεριλαμβανομένης μιας βυσματικής σχεδίασης). Τα δοκιμασμένα κατά τύπο εξαρτήματα μπορούν να συνδέσουν όλα τα καλώδια XLPE από 300 kV έως 550 kV και προσαρμόζονται ξεχωριστά στο χρησιμοποιούμενο καλώδιο.

Εύκολη τοποθέτηση
Όσο υψηλότερο είναι το εύρος τάσης, τόσο πιο σημαντική γίνεται η εύκολη εγκατάσταση. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουμε σχεδιάσει τον εξοπλισμό μας EHV έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολος στον χειρισμό. Για να το πετύχουμε αυτό, προσθέσαμε εξελιγμένες λεπτομέρειες, όπως ο περιστρεφόμενος δακτύλιος σύνδεσης για τη σύνδεση καλωδίων CONNEX μεγέθους 7, ο οποίος επιτρέπει την περιστροφή των βιδωτών οπών σε κατάλληλη θέση, αντί να χρειάζεται να μετακινήσετε τα βαριά καλώδια EHV.

Συνδέσεις για όλες τις μορφές καλωδίων
Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε καλώδια αλουμινίου, χαλκού ή μονόκλωνα καλώδια με μόνωση: Η γκάμα των εξαρτημάτων EHV που διαθέτουμε σάς επιτρέπει να συνδέετε όλες τις μορφές καλωδίων με απόλυτη λειτουργική αξιοπιστία για πολλές δεκαετίες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα πολύ συχνά χρησιμοποιούμενα εξαρτήματα ελέγχου πεδίου ελέγχονται μεμονωμένα σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62067 πριν από την παράδοση.
Η σειρά EHV περιλαμβάνει:

EHV CONNEX στεγνή, βυσματούμενη σύνδεση καλωδίων
Αδιάβροχη, υποβρύχια, χωρίς συντήρηση, συμβατή με την υπεράκτια χρήση σύνδεση που μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα διαθέσιμα καλώδια με ξηρή μόνωση. Ένα ακόμη πλεονέκτημα: Η ενσωματωμένη διάταξη σύσφιξης καλωδίου του συστήματος επαφής για 420 kV+ παρέχει αξιόπιστη προστασία από μηχανικά φορτία που προκαλούνται από το καλώδιο και διευκολύνει επίσης την τοποθέτηση του καλωδίου.

Τεμάχια σύνδεσης συσκευής EHV CONNEX για μετασχηματιστές και GIS
Γρήγορη εγκατάσταση, ευέλικτο και συμβατό με εσωτερικές, εξωτερικές και υπεράκτιες εφαρμογές: Το τεμάχιο σύνδεσης συσκευής συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του δημοφιλούς συστήματος CONNEX σε μία λύση. Ο σχεδιασμός του είναι πολύ πιο συμπαγής από τα συμβατικά συστήματα κατά EN 50299 και IEC 62271-209. Ωστόσο, ένας προσαρμογέας επέκτασης επιτρέπει την προσαρμογή του τερματισμού στα σχετικά πρότυπα, εάν χρειαστεί.

Τερματισμός καλωδίων IXOSIL ESS
Χάρη στον κοίλο μονωτήρα του, ενισχυμένο με υαλοβάμβακα και την υδατοαπωθητική θωράκιση σιλικόνης, ο τερματισμός στήριξης εντυπωσιάζει με μέγιστη μηχανική σταθερότητα. Δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία για τη σύνδεση των αγωγών στον οπλισμό κεφαλής, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με τους πατενταρισμένους βιδωτούς συνδέσμους SICON. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τον τερματισμό ESP από πορσελάνη.

Συνδετήρες ολίσθησης IXOSIL MSA
Χάρη στον δοκιμασμένο σχεδιασμό ολίσθησης, δεν θα δυσκολευτείτε να εγκαταστήσετε τους συνδέσμους ολίσθησης IXOSIL. Το αδιάβροχο εξωτερικό περίβλημά τους εγγυάται επίσης μέγιστη ασφάλεια λειτουργίας. Η χρήση των πατενταρισμένων βιδωτών συνδέσεων SICON επιτρέπει τη σύνδεση του αγωγού με βέλτιστη δύναμη επαφής και χωρίς ειδικά εργαλεία. Η θωράκιση μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον τύπο του καλωδίου και τις απαιτήσεις του πελάτη.

EHV CONNEX ξηρές, βιδωτές, μονωμένες με αέριο πρίζες καλωδίων
Η συμπαγής πρίζαCONNEXσυνδέει μόνιμα καλώδια όλων των σχημάτων και μεγεθών. Η μόνωση με αέριο SF6 περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης της πίεσης πλήρωσης.

Εξαρτήματα EHV από τους ειδικούς
Η PFISTERER είναι ανεξάρτητος κατασκευαστής εξαρτημάτων καλωδίων για όλους τους τύπους καλωδίων μέσης και υπερυψηλής τάσης. Εκτός από τα εξαρτήματα καλωδίων, το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων στον κόσμο προσφέρει επίσης λύσεις για ειδικές εφαρμογές, καθώς και μια πλήρη σειρά εξαρτημάτων εγκατάστασης και δοκιμών για την περιοχή EHV.

Ερώτηση προϊόντος