Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Συνδεδεμένη σύνδεση για καλώδιο μέσης τάσης (MV-CONNEX) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Το 1975, η PFISTERER παρουσίασε την πρώτη βυσματική σύνδεση για καλώδια μέσης τάσης. Τότε ήταν μια επανάσταση, σήμερα είναι ο κανόνας. Και εννοούμε κυριολεκτικά τον κανόνα, καθώς τα πρότυπα EN 50180/EN 50181 βασίζονται στο σύστημα CONNEX της PFISTERER. Σήμερα, το MV-CONNEX εξακολουθεί να αποτελεί το σημείο αναφοράς για τα καλώδια μέσης τάσης. Η απόλυτη ασφάλεια, η μέγιστη ισχύς και ένα ασυναγώνιστα ευρύ φάσμα σχεδίων και ειδικών λύσεων είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συστήματος. Εκτός από τον παραδοσιακό συνδυασμό πρίζας-βύσματος, υπάρχει ένας αριθμός έξυπνων επεκτάσεων του συστήματος για ειδικές εφαρμογές.

Όλα σε ένα: Η σύνδεση πολλαπλών μετασχηματιστών CONNEX για έως και τέσσερα καλώδια
Ο πολλαπλός αγκυλωτός δακτύλιος τοποθετείται στην πλευρά της μέσης τάσης του μετασχηματιστή ισχύος, αντί για τους τυπικούς πορσελάνινους δακτυλίους. Αυτό επιτρέπει τη διανομή της ισχύος με τον απλούστερο δυνατό τρόπο σε ένα πλήρως προστατευμένο από το άγγιγμα σύστημα. Ως αποτέλεσμα, τα ογκώδη κουτιά ακροδεκτών ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Οισυνδέσεις κινητήρων με βύσμα μειώνουν τους χρόνους διακοπής λειτουργίας
Οι κινητήρες υψηλής απόδοσης μπορούν να συνδεθούν και να αντικατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στη σύνδεση κινητήρων CMA CONNEX. Καθώς οι λύσεις CONNEX τείνουν να διατίθενται με πλήρη ενθυλάκωση, τα κουτιά ακροδεκτών που συνήθως απαιτούνται δεν είναι πλέον απαραίτητα. Η σύνδεση διατίθεται επίσης σε σχεδιασμό ATEX για χρήση σε χώρους με κίνδυνο εκρήξεων.

Σύνδεσμοι διαύλων MV-CONNEX για GIS
Με τους συνδέσμους διαύλων, μπορείτε να δημιουργήσετε απλές μονάδες που βασίζονται σε μονάδες με μόνωση αερίου SF6 και ακόμη και να τις επεκτείνετε επί τόπου, επειδή ο θάλαμος αερίου δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγει για την εγκατάσταση. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει παραλλαγές από 24 kV έως 42 kV.

Απαγωγείς υπερτάσεων CONNEX από 6 kV έως 52 kV
Οι απαγωγείς υπερτάσεωνCONNEXχρησιμοποιούνται για την προστασία μεταλλικών κλειστών διακοπτών και μετασχηματιστών. Ο απαγωγέας υπερτάσεων προσαρτάται απευθείας στον πίνακα διανομής και εμποδίζει τη διείσδυση υπερβολικά υψηλών επιπέδων υπέρτασης στο σύστημα. Οι απαγωγείς υπερτάσεων είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στον περιορισμό της υπέρτασης που δημιουργείται από ανακλώμενα ταξιδιωτικά κύματα και διακοπτικές υπερτάσεις.

Οισύνδεσμοι καλωδίων MV-CONNEX διατίθενται τώρα από το απόθεμα στις ΗΠΑ από την TPC Wire & Cable Corp.

Ερώτηση προϊόντος