Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Τεχνική ασφαλείας της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η τεχνολογία ασφαλείας είναι ένας από τους πιο ευαίσθητους τομείς της παροχής ενέργειας, ανεξάρτητα από το επίπεδο τάσης. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Αυτό σημαίνει ότι τα αξιόπιστα προϊόντα, η απλή λειτουργία και η λειτουργική ασφάλεια είναι απολύτως απαραίτητα. Η PFISTERER προσφέρει μια πλήρη γκάμα από δοκιμαστές τάσης, εξοπλισμό γείωσης και βραχυκυκλώματος, πόλους γείωσης και λειτουργίας και συστήματα μόνιμων δοκιμών που προσαρμόζονται με ακρίβεια σε κάθε απαίτηση χάρη στον αρθρωτό σχεδιασμό του συστήματός μας.

Διπλά ασφαλές - Οπτικά και ηχητικά σήματα για πρόσθετηασφάλεια
Οι δοκιμαστές τάσης πρέπει να είναι αξιόπιστοι και να εκπέμπουν σαφή σήματα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκλείσετε τυχόν κινδύνους. Οι ελεγκτές τάσης PFISTERER έχουν σχεδιαστεί με το σύνθημα: Δύο είναι καλύτερα από ένα. Ένα ηχητικό και οπτικό σήμα εκπέμπει ένα σαφές, διπλό σήμα εάν εφαρμοστεί οποιαδήποτε τάση. Κάθε φορά που ενεργοποιείται το σύστημα, οι ελεγκτές τάσης εκτελούν έναν αυτοέλεγχο και στη συνέχεια αναφέρουν όταν είναι έτοιμοι για λειτουργία - ένα βασικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για πρόσθετη ασφάλεια.

Ασφαλείς λύσεις για ρεύματα βραχυκυκλώματος
Ο εξοπλισμός γείωσης και βραχυκυκλώματος υπόκειται σε ακραίες συνθήκες σε περίπτωση βραχυκυκλώματος. Δημιουργούνται υψηλές θερμοκρασίες (θερμική θερμότητα) και ασκούνται δυναμικές δυνάμεις στις συνδέσεις και τα στοιχεία σύνδεσης. Για να μπορούν να απορροφήσουν ρεύματα βραχυκυκλώματος, τα καλώδια γείωσης πρέπει να είναι σχεδιασμένα ώστε να αντέχουν σε αυτά τα φορτία. Το χαρτοφυλάκιό μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και μεγεθών σε όλο τον κόσμο. Ο σταθερός σχεδιασμός των πόλων γείωσης και λειτουργίας μας, οι οποίοι λειτουργούν ως πρόσθετη μόνωση, έχει αποδειχθεί επιτυχής στην πράξη και εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ατομικές λύσεις για κάθε εφαρμογήΟ εξοπλισμός ασφαλείας της
PFISTERER καλύπτει όλες τις πιθανές απαιτήσεις των πελατών. Το σπονδυλωτό μας σύστημα προσφέρει μέγιστη ευελιξία για όλους τους τύπους εφαρμογών, όπως οι διακοπτικοί σταθμοί, οι εναέριες γραμμές και τα σιδηροδρομικά συστήματα. Οι ειδικοί της PFISTERER μετατρέπουν τα προβλήματα σε ιδέες και αναπτύσσουν λύσεις σύμφωνα με τα ατομικά αιτήματα και τις προδιαγραφές των πελατών μας, δημιουργώντας ακόμη και ολοκαίνουργιες καινοτομίες. Επιπλέον, η PFISTERER προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για επιθεωρήσεις ρουτίνας για όλα τα σχετικά προϊόντα.

Ερώτηση προϊόντος