Κατάλογος
Κατάλογος

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μέτρησης τροχών της Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Συστήματα για μέτρηση ταχύτητας, ανίχνευση θέσης και μέτρηση μήκους

Τα συστήματα τροχών μέτρησης της Kübler αποτελούν την ιδανική λύση για αξιόπιστη μέτρηση ταχύτητας, ανίχνευση θέσης και μέτρηση μήκους σε εφαρμογές με γραμμικές κινήσεις. Αυτές καταγράφονται περιστροφικά μέσω του τροχού μέτρησης με προσαρτημένο κωδικοποιητή απευθείας στην επιφάνεια του προς μέτρηση υλικού και μετατρέπονται σε γραμμικά δεδομένα. Τα ενσωματωμένα ελατήρια εξασφαλίζουν την απαραίτητη δύναμη επαφής του τροχού μέτρησης στην επιφάνεια μέτρησης για την αξιόπιστη καταγραφή των μετρούμενων τιμών.

Τα συστήματα τροχών μέτρησης χρησιμοποιούνται για την καταγραφή γραμμικών κινήσεων

Η γραμμική κίνηση (1) ενός προς μέτρηση υλικού μετατρέπεται σε περιστροφική κίνηση (2) από έναν τροχό μέτρησης (ή τροχαλία ή γρανάζι) που στηρίζεται πάνω του.
Ένας προσαρτημένος αυξητικός ή απόλυτος κωδικοποιητής (3) ανιχνεύει αυτή την περιστροφή και τη μετατρέπει σε τιμές ταχύτητας, θέσης και απόστασης.
Η γραμμική ανάλυση του συστήματος τροχών μέτρησης (mm) προκύπτει από το λόγο της περιφέρειας του τροχού μέτρησης και της περιστροφικής ανάλυσης του κωδικοποιητή (ppr).

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Τροχοί μέτρησης

Τροχοί μέτρησης

Οι τροχοί μέτρησης χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με κωδικοποιητές για τη μέτρηση υλικών στη βιομηχανία ξύλου, χαρτιού, μετάλλων, κλωστοϋφαντουργίας και πλαστικών. Κατά την επιλογή ενός τροχού μέτρησης...