Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Σωλήνες (BioBased) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Η νέα γενιά σωληναρίων "Eppendorf Tubes® BioBased" κατασκευάζεται από 90 % "βιο-κυκλική", ανανεώσιμη πρώτη ύλη (ανακυκλωμένη π.χ. από απόβλητα και υπολείμματα τροφικών ελαίων) και 10 % πρώτη ύλη ορυκτής προέλευσης. Έτσι, αυτά τα σωληνάρια στα μεγέθη 5,0 ml, 15 ml, 25 ml και 50 ml με βιδωτό καπάκι κατασκευάζονται από πιστοποιημένο πολυπροπυλένιο με βάση ανανεώσιμες, ανακυκλωμένες πρώτες ύλες και ονομάζονται "BioBased".

Αυτό σημαίνει ότι η Eppendorf δεν εστιάζει πλέον μόνο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και σε νέα υλικά κατασκευής. Σύμφωνα με την έννοια "Μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση", ο κύριος στόχος είναι η παραγωγή πολυμερών προϊόντων με έναν πολύ πιο βιώσιμο τρόπο, χωρίς να διακυβεύεται η εγγυημένη ποιότητα και η απόδοση των προϊόντων που απαιτούνται στην ολοένα και πιο απαιτητική έρευνα.

Το κέντρο παραγωγής αναλώσιμων στο Oldenburg/Γερμανία πληροί τις απαιτήσεις του συστήματος πιστοποίησης ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification) Επιπλέον, η βιωσιμότητα των σωλήνων πιστοποιείται από το "My Green Lab®" με τα "ACT Certificates" (Accountability, Consistency, Transparency).

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αντιδραστήρες

Κωνικοί σωλήνες 25ml (Amber / Protein LoBind® )

Αντικαταστήστε το συμβατικό κωνικό σωληνάριο στη ροή εργασίας σας και γνωρίστε τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τα κωνικά σωληνάρια Eppendorf 25 mL.

Εξοικονομούν χώρο αποθήκευσης, μει...

Αντιδραστήρες (Eppendorf Tubes® 3810X)

Ο εύκολος στο άνοιγμα και το κλείσιμο σχεδιασμός των Eppendorf Tubes® 3810X προσφέρει πρακτική, εργονομική και αξιόπιστη λειτουργία με το ένα χέρι. Είτε πρόκειται για προετοιμασία δειγμάτων, φυ...