Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Ρυθμιστής ιξώδους ταχύτητας της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ο απλός, ελαφρύς αλλά στιβαρός σχεδιασμός του ρυθμιστή ιξώδους ταχύτητας (VSG) παρέχει αξιόπιστη απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών. Το VSG χρησιμοποιεί τεχνολογία ιξώδους διάτμησης με βάση τη σιλικόνη για τον έλεγχο της περιστροφής των αξόνων και των φορτίων άρθρωσης. Ένας ρότορας μέσα σε ένα σταθερό περίβλημα περιβάλλεται από λάδι σιλικόνης. Καθώς ο άξονας περιστρέφεται, ο εσωτερικός ρότορας κόβει το λάδι σιλικόνης, δημιουργώντας αντίσταση και ρευστή κίνηση. Το ιξώδες του μέσου κάθε VSG επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη διάφορες μεταβλητές, όπως το μέγεθος του εξαρτήματος, το βάρος, η στήριξη του ελατηρίου και ο επιθυμητός χρόνος κύκλου.
Εξαιρετικό για τον έλεγχο κυλινδρικών θυρών και πυράντοχων θυρών

Για νέες εγκαταστάσεις και μετασκευές, ένα μόνο VSG μπορεί απλά να εγκατασταθεί στον άξονα της κυλινδρικής θύρας με αυλάκι. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να τηρούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή της πόρτας. Σε αντίθεση με τις συσκευές με μηχανισμούς μανδάλωσης, οι VSG δεν απαιτούν ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση ή τη λειτουργία και μπορούν να ελέγχουν την ταχύτητα ανοίγματος και κλεισίματος των περισσότερων μεγάλων θυρών. Στην περίπτωση υπερμεγέθων θυρών ή πυλών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλαπλοί περιοριστές.

Τα πατενταρισμένα VSG που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές θυρών πληρούν τα πρότυπα του κλάδου που έχουν θεσπιστεί από τα Underwriters Laboratories, την Warnock Hersey και την Factory Mutual. Εκτός από τη συμμόρφωση με πολλά βιομηχανικά πρότυπα, έχουν επίσης ολοκληρωθεί με επιτυχία οι δοκιμές πυροπροστασίας 3 ωρών για πόρτες.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Φρένα πετρελαίου

Υδραυλικοί προφυλακτήρες ρυμούλκησης

Τα υδραυλικά φρένα υπερπήδησης της ITT Enidine Inc. παρέχουν χαρακτηριστικά, λειτουργίες και οφέλη για την παράταση της διάρκειας ζωής των συστημάτων εναέριων και επιδαπέδιων μεταφορέων μειώνοντας...

Φρένα πετρελαίου (DA)


φρένα λαδιού για διαφορετικές συνθήκες

Τα φρένα λαδιού της σειράς DA της Enidine είναι ιδανικά για εφαρμογές υψηλής ενέργειας, βαρέως τύπου που απαιτούν έλεγχο της κί...