Κατάλογος
Κατάλογος

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Επιστροφή στη λίστα

Πλακέτες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων από γυαλί (IMPAeGlass ) της Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η εκτύπωση ηλεκτρονικών σε γυαλί είναι το χόμπι μας. Για περισσότερα από 15 χρόνια, εκτυπώνουμε με μεταξοτυπία αγώγιμα κομμάτια και πλήρη κυκλώματα απευθείας σε γυάλινα υποστρώματα. Για τους πελάτες μας, αυτό ανοίγει καινοτόμες δυνατότητες για σύγχρονο, υψηλής ποιότητας σχεδιασμό HMI. Με αυτόν τον τρόπο, η συμβατική πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος μπορεί να αντικατασταθεί από γυαλί σε πολλούς τομείς εφαρμογής.

Εφαρμόζουμε διαφορετικά χρωματικά στρώματα στο γυαλί χρησιμοποιώντας ανόργανη και, κυρίως, φιλική προς το περιβάλλον κεραμική μεταξοτυπία. Για τα ηλεκτρονικά, αυτά συμπληρώνονται στη συνέχεια με τη λειτουργική εκτύπωση δομών αγωγών και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Η ηλεκτρονική διάταξη δεν είναι ορατή από μπροστά. Κατά την επακόλουθη διαδικασία σκλήρυνσης, τα επιμέρους λειτουργικά στρώματα σμάλτου σχηματίζουν έναν υλικό δεσμό.

Παράγουμε το αντίστοιχο έργο τέχνης στο σπίτι χρησιμοποιώντας συστήματα έκθεσης υψηλής ανάλυσης. Πλάτος δομής έως και 80 μm (λεπτό βήμα) μπορεί να υλοποιηθεί σε σειριακή παραγωγή.

Το ηλεκτρονικά λειτουργικό γυαλί με το τυπωμένο κύκλωμα συναρμολογείται στη συνέχεια με συμβατικό τρόπο με SMD. οι συνήθεις μικροελεγκτές των τύπων QFN (ή MLF), SOP ή SSOP μπορούν να επεξεργαστούν χωρίς προβλήματα.

Ερώτηση προϊόντος