Κατάλογος
Κατάλογος

Stingl Systems GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Ασφαλίσεις φρεατίων (Stingl safety door) της Stingl Systems GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Πόρτα ασφαλείας Stingl - η καθολική και ασφαλής
Προστασία φρεατίων για εκσυγχρονισμό και νέα κτίρια

Ιδιαίτερα κατά τον εκσυγχρονισμό σε υφιστάμενα κτίρια με μη δημόσια κυκλοφορία (π.χ. κάτοικοι σπιτιών και επισκέπτες ξενοδοχείων), αλλά και σε νέα κτίρια, τα ανοίγματα φρεατίων πρέπει να ασφαλίζονται έναντι πτώσης και έναντι πτώσης αντικειμένων.

Εδώ απαιτείται μια ασφαλής, ευέλικτη, πλήρως επιφανειακή και σταθερή λύση. Η προσέγγιση της πόρτας ασφαλείας Stingl δείχνει εδώ την πλήρη δύναμή της σε σύγκριση με συμβατικές λύσεις όπως οι πόρτες κατασκευών και τα πάνελ OSB στις ακόλουθες εικόνες. Αντί να τρυπάτε και να τρυπάτε, απλά στερεώνεται στη θέση του με θετική εφαρμογή.

Οι περιστρεφόμενες πόρτες της πόρτας ασφαλείας Stingl αποτελούνται από πυρήνα τραπεζοειδούς φύλλου και περιβάλλονται από πλαίσιο αλουμινίου. Ανάλογα με το άνοιγμα της πόρτας, οι κλειδαριές με περιστρεφόμενο μπουλόνι μπορούν να μετακινηθούν οριζόντια και να στερεωθούν. Εάν τα ανοίγματα της πόρτας είναι πολύ κοντά ή δεν είναι καθόλου διαθέσιμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά άλλα γωνιακά στοιχεία κατωφλίου, τα οποία όμως πρέπει να στερεωθούν στο κατώφλι ή στον τοίχο από τοιχοποιία/σκυρόδεμα.

Οι πόρτες μπορούν να ανοιχθούν δεξιά ή αριστερά ανά πάσα στιγμή. Για το σκοπό αυτό, είναι απαραίτητη μόνο μια μικρή τροποποίηση των κατακόρυφων στηριγμάτων και η μετατόπιση των κλειδαριών των εντατήρων.

Προαιρετικά, η πόρτα ασφαλείας Stingl μπορεί να συμπληρωθεί με ένα τριμερές πλευρικό προστατευτικό (χειρολισθήρας, γόνατο και ποδολισθήρας). Εάν πρέπει να εκτελεστούν διάφορες εργασίες στον ανοικτό φρεάτιο σε σύντομο χρονικό διάστημα, όταν οι πόρτες είναι ανοικτές, το πλευρικό προστατευτικό χρησιμεύει ως πρόσθετη προστασία από την πτώση. Κατά την αντιστήριξη των κατακόρυφων στηριγμάτων της πόρτας, το κατώφλι και το ανώφλι της πόρτας πρέπει να μπορούν να απορροφήσουν κατακόρυφο φορτίο V = 3,6 kN.

Η δύναμη σύσφιξης μπορεί να ελέγχεται οπτικά και να παρακολουθείται με τη βοήθεια ελατηρίων δίσκων. Η πόρτα ασφαλείας Stingl μπορεί να ανοίγει και να κλειδώνει από το εξωτερικό και το εσωτερικό του φρεατίου με τέσσερις τριγωνικές κλειδαριές (2 ανά στοιχείο πόρτας). Ανάλογα με το πλάτος της πόρτας, ένα τηλεσκοπικό προφίλ τοποθετείται στο κατώφλι και στηρίζεται. Το προφίλ παρέχει έτσι πρόσθετη ασφάλεια θέσης για τα κατακόρυφα στηρίγματα αντιστήριξης.


Σύμβουλος προϊόντων: Dirk Schöffler

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ασφαλίσεις φρεατίων

Βάση στήριξης για φραγμούς άξονα σχήματος z

Επίπεδη χαλύβδινη θήκη για την τοποθέτηση πείρων, ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι ανελκυστήρες στην περιοχή του θώρακα, των γονάτων και των ποδιών ασφαλίζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Επί...