Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα Liquid Handling (VisioNize® pipette manager) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Πληροφορίες για το προϊόν
Διευκολύνετε τη ρουτίνα πιπετοποίησης με το VisioNize pipette manager. Μεταδώστε όγκους γρήγορα ή λάβετε καθοδήγηση από τον ενσωματωμένο στο λογισμικό Liquid Manager όταν εργάζεστε με υγρά π.χ. διαφορετικού ιξώδους. Το αυτόνομο σύστημα plug'n'play συνδέει έως και 30 ηλεκτρονικές πιπέτες και ταμπλέτες Eppendorf Xplorer®/Xplorer® plus.

Ποιος δεν απολαμβάνει μεγαλύτερη ελευθερία και ευκολία όταν πρόκειται για πιπεττάρισμα Να είστε μπροστά από την καμπύλη! Μεταβείτε σε συνδεδεμένες ηλεκτρονικές πιπέτες και ενισχύστε τις ατομικές σας δεξιότητες πιπετοποίησης, ενώ ανεβάζετε την ομαδική εργασία σε νέο επίπεδο.

Χαρακτηριστικά
  • μεταδώστε γρήγορα τις ρυθμίσεις και άλλες παραμέτρους σε συνδεδεμένες ηλεκτρονικές πιπέτες και ξεκινήστε αμέσως την πιπετοποίηση
  • Λάβετε καθοδήγηση από τον ενσωματωμένο στο λογισμικό Liquid Manager όταν εργάζεστε με υγρά διαφορετικού ιξώδους, πτητικότητας ή υγρά που δημιουργούν αφρό
  • Επιλέξτε από προκαθορισμένους τύπους υγρών Eppendorf (π.χ. ακετόνη) ή δημιουργήστε τους δικούς σας
  • Διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα το στόλο των πιπετών σας εντός της ομάδας εργασίας σας και ενισχύστε τη συνεργασία (π.χ. μέσω της κοινής χρήσης των δημιουργημένων τύπων υγρών)
  • Όλες οι ηλεκτρονικές πιπέτες Eppendorf Xplorer και Xplorer plus 4, 6, 8 και 12 καναλιών είναι συμβατές, συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών Move It® Xplorer.
Αναβαθμίστε εύκολα τις ηλεκτρονικές πιπέτες Eppendorf Xplorer και Xplorer plus με τη μονάδα Eppendorf Xplorer connect WiFi. Οι μονάδες WiFi συνοδεύονται από μπαταρία μικρότερης διάρκειας για βέλτιστη εφαρμογή.
Ο διαχειριστής πιπετών VisioNize βασίζεται στην ιδέα της διεπαφής αφής VisioNize, η οποία έχει δοκιμαστεί εκτενώς από τους πελάτες για τη μείωση του χρόνου εκμάθησης και προσαρμογής.
Αυτή είναι μόνο η αρχή - έρχονται περισσότερες λειτουργίες.

Ερώτηση προϊόντος