Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Επιστροφή στη λίστα

Γυρισμένα και φρεζαρισμένα μέρη της Heimerle + Meule GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Στην Heimerle + Meule, κατασκευάζουμε τόρνα και φρεζαριστά εξαρτήματα από όλα τα τυποποιημένα κράματα πολύτιμων μετάλλων, ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αγορών. Η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μας καλύπτει την παραγωγή εξαρτημάτων ακριβείας από πολύτιμα μέταλλα, καθώς και προϊόντα μοναδικής και μαζικής παραγωγής για τη βιομηχανία κοσμημάτων και ωρολογοποιίας, εξαρτήματα για τον τομέα της πολυτέλειας και, τέλος, εξαρτήματα σχεδιασμένα για τις πιο απαιτητικές βιομηχανικές εφαρμογές.

Ο εσωτερικός μας μηχανολογικός εξοπλισμός είναι εξοπλισμένος με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία τόρνευσης και φρεζαρίσματος. Αυτό, σε συνδυασμό με την ομάδα των μακροχρόνιων και έμπειρων υπαλλήλων μας, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στις υψηλότερες απαιτήσεις της βιομηχανίας επεξεργασίας πολύτιμων μετάλλων και να ικανοποιούμε κάθε απαίτηση των πελατών μας. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τις ελεγχόμενες διαδικασίες κατασκευής, παραδίδουμε πάντα εξελιγμένα εξαρτήματα που είναι τέλεια επεξεργασμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι καινοτόμες και ταυτόχρονα οικονομικά αποδοτικές λύσεις είναι το δυνατό μας σημείο - ακόμη και όταν πρόκειται για πολύπλοκες απαιτήσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και την εκτέλεση. Το σύγχρονο σύστημα διαχείρισης ποιότητας και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών μας αποτελούν μια ακόμη ένδειξη της διεθνούς φήμης της
Heimerle + Meule ως αρμόδιου συνεργάτη. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και υποβάλλονται συνεχώς σε ποιοτικούς ελέγχους. Επιλέξτε μας ως τον ικανό και αξιόπιστο συνεργάτη σας!

Ερώτηση προϊόντος