Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Επιστροφή στη λίστα

Κεραμικά από οξείδιο του ζιρκονίου της Heimerle + Meule GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Οι εξελίξεις στον τομέα των υλικών CAD/CAM έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Μια από τις κύριες προόδους είναι η πρόσβαση σε νέα, βιομηχανικά προκατασκευασμένα υλικά, τα οποία επιτρέπουν την αύξηση της ποιότητας μέσω της αυτοματοποίησης καθώς και την υψηλή αναπαραγωγιμότητα. Το διοξείδιο του ζιρκονίου έχει αποδείξει την αξία του στον τομέα των υλικών CAD/CAM. Σήμερα, αντιπροσωπεύουν αντοχή και πολύ υψηλή αισθητική.

Όταν αναζητούσαμε έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να μας προσφέρει την ευκαιρία να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας σε αυτόν τον εξαιρετικά ενδιαφέροντα τομέα, βρήκαμε αυτό που ψάχναμε στην pritidenta® GmbH. Όχι μόνο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας έπεισαν αμέσως, αλλά και η πολιτική της εταιρείας είναι απολύτως σύμφωνη με την Heimerle + Meule.

Η pritidenta® GmbH αναπτύσσει προϊόντα για οδοντοτεχνίτες και οδοντιάτρους που συνδυάζουν υψηλή αισθητική με αποδοτική παραγωγή και αυτοματοποίηση στον τομέα CAD/CAM. Στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις υψηλής ποιότητας σε μια δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης. Τα υλικά CAD/CAM από οδοντιατρική ζιρκονία κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γερμανία: "Made in Germany"!

Περιγραφή υλικού
Όλα τα priti®multidiscs ZrO2 κατασκευάζονται από υλικά υψηλής καθαρότητας. Η πιστοποιημένη διαδικασία μονοαξονικής συμπίεσης με επακόλουθη ισοστατική επανασυμπίεση προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας. Οι εξαιρετικά συμπιεσμένοι ανιχνευτές ζιρκονίας εγγυώνται μια καθορισμένη συρρίκνωση πυροσυσσωμάτωσης καθώς και τέλεια αποτελέσματα φρεζαρίσματος και έτσι τη βάση για ένα αισθητικά υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα.

Ερώτηση προϊόντος