Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Επιστροφή στη λίστα

Πλαστικά υψηλής απόδοσης για προσθετική της Heimerle + Meule GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Σύγχρονες ρητίνες υψηλής απόδοσης για την τεχνολογία CAD/CAM

Η ποικιλία των προϊόντων στην οδοντιατρική τεχνολογία έχει σχεδόν εκραγεί μετά την εισαγωγή της τεχνολογίας CAD/CAM. Ακόμα και στην περίπτωση των ακρυλικών για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, η γκάμα των προσφερόμενων κενών και κενών είναι τεράστια. ωστόσο, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην ποιότητα, οι οποίες δεν είναι ορατές εξωτερικά και οι οποίες οφείλονται κυρίως στη διαδικασία κατασκευής.

Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά μας πρότυπα ποιότητας, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα υψηλής ποιότητας θερμοπλαστικά της DentalPlus GmbH σε αυτόν τον τομέα. Συνεργαζόμαστε με την DentalPlus εδώ και πολλά χρόνια μέσω της διαδικασίας χύτευσης με έγχυση και είμαστε εξοικειωμένοι με τα υλικά σε μορφή κασέτας και τη βιοσυμβατότητά τους εδώ και πολύ καιρό. Μέσω μιας κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασίας, η DentalPlus κατάφερε να ικανοποιήσει αυτές τις απαιτήσεις και με τη μορφή κενών. Η συνεχής έρευνα και οι περαιτέρω εξελίξεις αποδεικνύουν την εξαιρετική ομοιογένεια, την ακρίβεια προσαρμογής χωρίς κενά, την υψηλή αντοχή σε θραύση και κάμψη καθώς και τη σταθερότητα του χρώματος επί πολλά χρόνια. οι "ρητίνες DentalPlus" σημαίνουν επίσης: υψηλότερη συμβατότητα με τον οργανισμό και φυσιολογικά ακίνδυνες, καλά δοκιμασμένες ακόμη και σε ευαίσθητους ασθενείς, εξαιρετική αισθητική και μακροχρόνια αντοχή - και φυσικά "Made in Germany"!

Το πεδίο εφαρμογής των ακρυλικών υψηλής απόδοσης στην οδοντιατρική τεχνολογία δεν περιορίζεται πλέον στις προσωρινές αποκαταστάσεις. Πλήρεις και μερικές οδοντοστοιχίες, στεφάνες και γέφυρες, νάρθηκες, τεχνική χύτευσης μοντέλων και κούμπωμα, πλήρως ανατομικές προσωρινές προσθετικές εργασίες μακράς διάρκειας - επιλέξτε μεταξύ των Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® ή της οικονομικής σειράς PMMA ανάλογα με την ένδειξη.

Ερώτηση προϊόντος