Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Επιστροφή στη λίστα

Electroplating systems της Heimerle + Meule GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Τεχνολογία ηλεκτροδιαμόρφωσης
Ο απλούστερος τρόπος παραγωγής αυτοφερόμενων μεταλλικών πλαισίων μέσω ηλεκτροχημικής διαδικασίας, χωρίς χύτευση, πυροσυσσωμάτωση και χωρίς δαπανηρές επενδύσεις σε εξοπλισμό - έτσι αντιλαμβανόμαστε τον όρο "ηλεκτροδιαμόρφωση". Κατά κάποιον τρόπο, "εντελώς τυχαία", το σύστημα ηλεκτροδιαμόρφωσης Gramm (GES) επιτυγχάνει υψηλής αισθητικής, ακριβή και αναπαραγώγιμα αποτελέσματα, που επιβεβαιώνονται από αναγνωρισμένους επιστήμονες υλικών και κλινικές.

Ήδη από το 1989, η Gramm GmbH πέτυχε μια σημαντική επανάσταση στην οδοντιατρική αγορά με το GAMMAT 12, την πρώτη πλήρως αυτόματη μονάδα ηλεκτροδιαμόρφωσης. Τις επόμενες δεκαετίες συνέβησαν πολλά στην οδοντιατρική τεχνολογία, αλλά και στην εξέλιξη του οδοντιατρικού εξοπλισμού. Η μέγιστη οικονομική αποδοτικότητα με τη μικρότερη δυνατή επένδυση καθώς και η ακρίβεια και η βιοσυμβατότητα γίνονταν όλο και πιο ελκυστικές για τον οδοντοτεχνίτη, τον οδοντίατρο και τέλος για τον ασθενή.

Αποδεχτήκαμε με χαρά αυτή την πρόκληση και έτσι η τεχνολογία ηλεκτροδιαμόρφωσης καθιερώθηκε ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι στο μέλλον θα παράγουμε αυτές τις ομάδες προϊόντων γύρω από το σύστημα ηλεκτροδιαμόρφωσης στη δική μας εταιρεία και έτσι θα συνεχίσουμε τη λαμπρή θριαμβευτική πορεία στην οδοντιατρική τεχνολογία. Το καλύτερο είναι ότι η καρδιά του συστήματος εξακολουθεί να ονομάζεται GAMMAT®optimo 2!

Η τρέχουσα μονάδα για το GES GAMMAT®optimo 2 έχει καθιερωθεί σε όλη τη Γερμανία από τους αντιπροσώπους μας. Η εξαιρετικά απλή λειτουργία προσφέρει τέλεια αποτελέσματα στην κατασκευή συνδυασμένων οδοντοστοιχιών σε ζιρκόνιο, πολύτιμα και μη πολύτιμα μεταλλικά οδοντιατρικά κράματα με χαμηλή χρήση λουτρού χρυσού. Η ενσωματωμένη στη μονάδα λειτουργία ανακύκλωσης επεξεργάζεται ακόμη και τα μικρότερα υπολείμματα χρυσού - οικονομικά, υπολογίσιμα, πειστικά!

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος