Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Επιστροφή στη λίστα

Όργανα για την οδοντιατρική της Heimerle + Meule GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Σετ κεραμικών εργαλείων
Αυτό το σετ κεραμικών εργαλείων είναι πλήρες με όλα τα εργαλεία και διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Ή στην έκδοση με την αποκλειστική βούρτσα N.era. Όπως συμβαίνει με όλα τα εργαλεία της Smile Line, όλα τα εργαλεία αποτελούνται από επιμέρους μέρη τα οποία διατίθενται μεμονωμένα.

Σετ εργαλείων αποτρίχωσης
Ένα πλήρες σετ εργαλείων για την αποτρίχωσή σας, εξοπλισμένο με αποκλειστικά εργαλεία που κατασκευάζονται στην Ευρώπη. Φυσικά, τα εργαλεία αυτά μπορούν επίσης να αποσυναρμολογηθούν και τα αντίστοιχα επιμέρους μέρη διατίθενται ξεχωριστά - μια λογική επένδυση!

Σύνθετο σετ εργαλείων
Όπως συμβαίνει με όλα τα σετ εργαλείων, έτσι και το σύνθετο σετ είναι πλήρως αρθρωτό. Εκτός από τα ολοκληρωμένα όργανα, θα βρείτε και μια μεμονωμένη λαβή για τη δημιουργία του προσωπικού σας αγαπημένου οργάνου!

Micro-Vibes 2
Ένα πολυχρηστικό όργανο σε μέγεθος στυλό για την ανάμιξη κεραμικών υλικών, τη συμπίεση ελεύθερων χώρων κ.λπ. Ένας έκκεντρος στον μικροκινητήρα παρέχει μικροδονήσεις για ακρίβεια και τελειότητα στις λεπτές κεραμικές εργασίες.
Διατίθεται σε σετ, με εξάρτημα σπάτουλας, εξάρτημα διπλής μύτης και μπαταρία. Μπορούν να παραγγελθούν 3 επιπλέον εξαρτήματα σπάτουλας ως αξεσουάρ σε σετ ή μεμονωμένα.

Drivers για εμφυτεύματα
Το σετ κατσαβιδιών για εμφυτεύματα είναι εξοπλισμένο με 8 διαφορετικά κατσαβίδια τυποποιημένου μήκους. Ο κύβος αλουμινίου είναι ανοδιωμένος (φυσικός), προαιρετικά διατίθεται και σε μαύρο ανοδιωμένο χρώμα. Για εξατομίκευση, τα κατσαβίδια μπορούν να παραγγελθούν με ή χωρίς λαβή ή με ξύλινη λαβή- είναι επίσης δυνατό να εξοπλιστεί ο κύβος σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

SIDEKICK
Το σετ κατσαβιδιών για εμφυτεύματα SIDEKICK περιλαμβάνει 9 μοντέλα (το καθένα σε 3 μήκη), συμβατά με τα κορυφαία συστήματα εμφυτευμάτων της αγοράς.
Διατίθεται στην έκδοση "Basic" με μία κεφαλή κατσαβιδιού σε τυποποιημένο μήκος για κάθε σύστημα (9 τεμ.) ή ως "Master" με τρία διαφορετικά μήκη για κάθε σύστημα (27 τεμ.).

Ερώτηση προϊόντος