Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα διήθησης της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Προσαρμοσμένη διαμόρφωση συστήματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

Ατομικός σχεδιασμός εγκατάστασης με τυποποιημένα εξαρτήματα: Αυτή είναι η προσφορά μας για τους χρήστες εγκαταστάσεων και διεργασιών διήθησης. Είτε πρόκειται για χρήση στη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων, είτε για επεξεργασία επιφανειών, είτε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ή της μηχανικής εγκαταστάσεων, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τις διαμορφώσεις των συστημάτων μας στις ακριβείς απαιτήσεις σας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ειδικά χαρακτηριστικά που αφορούν τη χρήση ειδικών, ειδικών για τον πελάτη μέσων.

Χάρη στην αρθρωτή σχεδίαση που χρησιμοποιούμε, τα συστήματα φίλτρων μπορούν να κλιμακωθούν με μεγάλη έκταση και να ενσωματωθούν σχεδόν κατά βούληση σε υπάρχοντα συστήματα, ακόμη και σε πολύπλοκες καταστάσεις χώρου.

Το σύστημα καθαρισμού μεμβρανών μας είναι ιδιαίτερα αποδοτικό λόγω της ειδικής διαδικασίας καθαρισμού του, η οποία μπορεί να θερμανθεί με εναλλάκτες θερμότητας, καθώς λαμβάνει μεγάλο μέρος της θερμαντικής ενέργειας, e.π.χ. από τη χρήση της θερμότητας αποβλήτων ή της θερμότητας διεργασίας.

Με τη χρήση ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας υλικών, όπως ανοξείδωτος χάλυβας και κεραμικά (για τη μεμβράνη), εγγυόμαστε μια πολύ μεγαλύτερη του μέσου όρου διάρκεια ζωής, καθώς και μεγάλα διαστήματα συντήρησης με μικρή δαπάνη χρόνου και υλικών για τον χειριστή.

Πρόσθετα εξαρτήματα

  • Προεπεξεργασία πολλαπλών σταδίων για την ανακούφιση της διαδικασίας διήθησης
  • Προεπεξεργασίες (διαχωριστής ελαφρών υγρών, παγίδα λάσπης, σακκόφιλτρο κ.λπ.)
  • Μονάδες μετεπεξεργασίας: Αφυδάτωση συμπυκνωμάτων, μείωση του όγκου διάθεσης υπολειμμάτων
  • Δυνατότητα πλήρους εξυπηρέτησης
  • Υπηρεσίες μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης αποθεμάτων καθαριστικών μεμβρανών LK

Ερώτηση προϊόντος