Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Εφαπτομενικός διαχωριστής της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Τριφασικός διαχωρισμός για υψηλότερη απόδοση

Η λειτουργία των εφαπτομενικών διαχωριστών στην επεξεργασία νερού έχει σχεδιαστεί για τη διαφορετική συμπεριφορά ροής και τις διαφορές πυκνότητας του νερού, των ελαφρών υγρών και των ιζημάτων. Οι απλοί διαχωριστές διαχωρίζουν τα ιζήματα από το υγρό με βύθιση. Με την εφαρμογή φυγοκεντρικών και ακτινικών δυνάμεων, ο εφαπτομενικός διαχωριστής είναι σε θέση να διαχωρίζει ταυτόχρονα τα ελαφρά υγρά και τα ιζήματα (τα τελευταία μέχρι μεγέθους σωματιδίων 5 μm).

Η ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα των εφαπτομενικών διαχωριστών LK βασίζεται στον τριφασικό διαχωρισμό τους, που αποτελείται από την ελαφρά φάση, τη φάση του καθαρού νερού και τη φάση των ιζημάτων, καθώς και σε έναν ελαιοσυλλέκτη διπλής δράσης. Ο υψηλός σχεδιασμός επιτρέπει μικρές επιφάνειες, ώστε ο διαχωριστής να μπορεί να ενσωματωθεί ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.

Επιπλέον, οι εφαπτομενικοί διαχωριστές LK είναι ιδανικά κατάλληλοι για προεπεξεργασία για επακόλουθα στάδια διήθησης ή περαιτέρω επεξεργασίας νερού- σε αυτή τη λειτουργία, μπορούν συνήθως να τοποθετηθούν εκ των υστέρων σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις χωρίς επιπλοκές. Αυτή είναι μια επιλογή ειδικά εάν ο στόχος είναι η αποτελεσματική ανακούφιση των επόμενων διαδικασιών. Σε συνδυασμό με τον διαχωριστή ελαφρών υγρών, ο εφαπτόμενος διαχωριστής εξασφαλίζει τον μέγιστο αξιόπιστο διαχωρισμό των βαρέων και ελαφρών φάσεων - ειδικά στην περίπτωση υψηλών φορτίων ρύπων και μέσων που είναι δύσκολο να διαχωριστούν.

Ερώτηση προϊόντος