Κατάλογος
Κατάλογος

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Κατασκευή μηχανών και συσκευών της LK Metallwaren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Κατά προτίμηση τα πάντα από μία μόνο πηγή!

Είτε πρόκειται για τον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών ή μετάλλων, είτε για την περιβαλλοντική ή τη χημική βιομηχανία: Η LK Metallwaren θα σας κατασκευάσει ακριβώς την εγκατάσταση που χρειάζεστε για τις εφαρμογές σας με τις ατομικές σας απαιτήσεις στο συγκεκριμένο βιομηχανικό περιβάλλον.

Μπορείτε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό από την εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων, αν έχετε την πλήρη εγκατάσταση διαμορφωμένη και παραδοθεί από εμάς - με εξαρτήματα συστήματος που προέρχονται από την παραγωγή μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η LK Metallwaren προσφέρει στους πελάτες της όλα τα συστήματα που είναι απαραίτητα για την υλοποίηση όλων των σχετικών σταδίων διεργασίας στην επεξεργασία νερού. Αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να συντονίσουμε βέλτιστα τα επιμέρους υποσυστήματα - τόσο από άποψη διαστάσεων όσο και από άποψη λειτουργίας - και να τα συνδέσουμε μέσω του συστήματος ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας αποδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι μια συνολική λύση μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από το άθροισμα των επιμέρους λύσεων που ενσωματώνονται σε αυτήν.

Μια υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα ανθεκτική συνολική λύση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια πρέπει να συνοδεύεται από ένα κατάλληλο πακέτο υπηρεσιών. Το προσφέρουμε πλήρως: δοκιμαστική λειτουργία, συναρμολόγηση, οδηγίες, υπηρεσία συντήρησης, επισκευή, λειτουργία, παρακολούθηση και φυσικά προμήθεια αναλωσίμων και ανταλλακτικών!

Πρόσθετα εξαρτήματα

  • Απομακρυσμένη παρακολούθηση και οπτικοποίηση της εγκατάστασης
  • Οπτικοποίηση των καταστάσεων λειτουργίας
  • Έξοδος μηνυμάτων βλάβης μέσω SMS ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ερώτηση προϊόντος