Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Άκρα πιπετών (epT.I.P.S.® BioBased) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Τα Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased σε όγκους έως και 1.250 µL ανοίγουν νέες πόρτες για να κάνουν την εργαστηριακή εργασία πολύ πιο βιώσιμη χωρίς να διακυβεύονται τα πειραματικά αποτελέσματα. Με τη χρήση πολυμερούς δεύτερης γενιάς βιολογικής βάσης που παράγεται από τουλάχιστον 90% ανανεώσιμες πρώτες ύλες (π.χ. απόβλητα και υπολείμματα από τη διύλιση φυτικών ελαίων ή χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια), το σχετικό με το προϊόν αποτύπωμα άνθρακα αυτών των ρύγχους πιπέτας και των ρύγχους πιπέτας φίλτρου έχει μειωθεί σημαντικά. "Γενικά πιστοποιητικά ποιότητας" σχετικά με τη συμμόρφωση με τα πρότυπα και τις γενικές απαιτήσεις ποιότητας, πιστοποιητικά καθαρότητας ανά προϊόν και παρτίδα, καθώς και "ACT Certificates" (ανεξάρτητη πιστοποίηση σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από το My Green Lab) επιβεβαιώνουν τη γνωστή ποιότητα προϊόντος που μπορείτε να περιμένετε από τα ρύγχη πιπετών Eppendorf. Σε αυτό προστίθεται ένας παράγοντας βιωσιμότητας που θα μεταφραστεί σε σημαντικά μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα για το εργαστήριό σας, όταν χρησιμοποιείτε τακτικά αυτά τα ρύγχη πιπέτας και τα ρύγχη πιπέτας φίλτρου.

Όπως και τα απολιθωμένα ρύγχη πολυπροπυλενίου, αυτά τα ρύγχη κατασκευάζονται σύμφωνα με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας και καθαρότητας και έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλες τις ειδικές απαιτήσεις των δειγμάτων σας. Τα ρύγχη πιπέτας epT.I.P.S.® BioBased, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- και ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filter pipette tips απαιτούν λιγότερη δύναμη για την προσάρτηση και την εκτίναξη, ενώ σφραγίζουν πλήρως και συμπληρώνουν τέλεια τις πιπέτες σας Eppendorf, με τις οποίες αποτελούν ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα πιπετοποίησης που προσφέρει μέγιστη ακρίβεια, ακρίβεια και αναπαραγωγιμότητα. Συμπληρώνουν ιδανικά τη ροή εργασίας σας. Επιπλέον, σας υποστηρίζουν στο να κάνετε το εργαστήριό σας σημαντικά πιο φιλικό προς το περιβάλλον.
Από τότε που τα αναλώσιμα από γυαλί εκτοπίστηκαν από τα πλαστικά αναλώσιμα με βάση το πετρέλαιο, έχουν γίνει αναντικατάστατα στα εργαστήρια παγκοσμίως: Παρέχουν τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται στην ολοένα και πιο απαιτητική έρευνα. Σε αυτό έγκειται η αυξανόμενη πρόκληση όσον αφορά τη βιωσιμότητα. Γι' αυτό η Eppendorf δεν εστιάζει μόνο στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, αλλά και σε νέα, πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Καταφέραμε μάλιστα να βρούμε ένα πολυπροπυλένιο με βάση ανανεώσιμες πρώτες ύλες, το οποίο χρησιμοποιούμε τώρα για την παραγωγή μιας νέας γενιάς σιφώνων.

Τα σιφώνια σιφώνων με βιολογική βάση δεν παράγονται μόνο από πιο βιώσιμες πρώτες ύλες, αλλά διατίθενται τώρα και σε μια παραλλαγή επαναφόρτωσης που πληροί τις ίδιες απαιτήσεις καθαρότητας και στειρότητας με τα συμβατικά ράφια μίας χρήσης. Αυτή η παραλλαγή επαναφόρτωσης εξοικονομεί έως και 54% ορυκτού πλαστικού σε σύγκριση με τα συμβατικά ράφια και μειώνει σημαντικά την ποσότητα των εργαστηριακών αποβλήτων. Οι νέες επαναφορτίσεις ταιριάζουν απόλυτα στο γνωστό epT.I.P.S.® Box 2.0.

. Έτσι, και τα δύο σημεία - πρώτη ύλη βιολογικής προέλευσης για τα ρύγχη των πιπετών και σημαντικά μειωμένη χρήση πλαστικού για τις επαναφορτίσεις - συμβάλλουν στη βελτίωση του ισοζυγίου CO2 του εργαστηρίου και στη μείωση των εργαστηριακών αποβλήτων.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Άκρα πιπετών

Άκρα πιπετών (epT.I.P.S.®)

Με το epT.I.P.S. - το πρωτότυπο "Totally Integrated Pipetting System" της Eppendorf - τα ρύγχη είναι βέλτιστα προσαρμοσμένα στις πιπέτες Eppendorf και, φυσικά, πληρούν επίσης τις απαιτήσεις του προ...

Συμβουλές φίλτρων (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S. filter tips - Η απόλυτη προστασία των πιπετών και των δειγμάτων από ανεπιθύμητη και απαρατήρητη μόλυνση από αερολύματα, σταγόνες και πιτσιλιές.

Τα ρύγχη φίλτρου ep Du...