Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Απομονωτές APU της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  


Το συρματόπλεγμα μπορεί να κατασκευαστεί σε πλήθος σχημάτων και μεγεθών για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες της εφαρμογής σας. Οι βοηθητικές μονάδες ισχύος (APU) είναι ένα μόνο παράδειγμα προϊόντος που μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση της τεχνολογίας συρματόπλεγματος. Τα υψηλά χαρακτηριστικά απόσβεσης και τα μη γραμμικά ποσοστά ελατηρίου προστατεύουν την APU από τις επιπτώσεις των σκληρών επιδόσεων και των σκληρών περιβαλλόντων. Οι απομονωτές APU μπορούν να αποτρέψουν την πρόωρη φθορά του εξοπλισμού, να βελτιώσουν τα επίπεδα απόδοσης και να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής, ιδιαίτερα όταν οι συνθήκες θα εμπόδιζαν τις δυνατότητες ενός τυπικού ελαστομερούς.

Ο απομονωτής APU της Enidine προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες αντίστασης στη θερμότητα και τη διάβρωση για την αντοχή σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών συνθηκών, συμπεριλαμβανομένων θερμοκρασιών λειτουργίας έως και 800 ºF. Το καλύτερο από όλα, είναι μια ανθεκτική εναλλακτική λύση σε σχέση με έναν τυπικό ελαστομερή απομονωτή.

Τα συστήματα απομόνωσης APU χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο ηλεκτρονικά εξαρτήματα που μπορεί να είναι ευαίσθητα στους κραδασμούς. Προκειμένου να παρατείνει τη διάρκεια ζωής αυτών των LRU, η Endine μπορεί να σχεδιάσει, να δοκιμάσει και να κατασκευάσει βραχίονες τοποθέτησης με ενσωματωμένη απομόνωση. Αυτά τα στηρίγματα έχουν σχεδιαστεί για να εξασθενούν τις συνήθεις συχνότητες λειτουργίας, ενώ παράλληλα αντέχουν στη βαριά φόρτιση που εισάγεται από καταστάσεις υψηλών G.

Ερώτηση προϊόντος