Κατάλογος
Κατάλογος

ITT Enidine GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Ελαστομερή άκρα ράβδων της ITT Enidine GmbH

Ερώτηση προϊόντος  


Οι κατασκευαστές εμπορικών και αμυντικών αεροσκαφών πρέπει να κατασκευάζουν αεροπλάνα που προσφέρουν ανθεκτική υποστήριξη για τον εσωτερικό εξοπλισμό εξυπηρέτησης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πιο ήσυχη καμπίνα για τους επιβάτες και το πλήρωμα. Οι υπερκείμενοι αποθηκευτικοί χώροι και άλλες δομές πρέπει να προσαρμόζονται στις αλλαγές ευθυγράμμισης, μειώνοντας παράλληλα τον κατά τη διάρκεια της πτήσης, μεταφερόμενο από τη δομή θόρυβο που μπορεί να ενοχλήσει τους επιβάτες και να μειώσει την απόδοση του αεροσκάφους. Για να ανταποκριθεί σε αυτές και άλλες παραμέτρους εφαρμογών, η Enidine έχει αναπτύξει μια οικογένεια καινοτόμων ελαστομερών προϊόντων με άκρες ράβδων. Ο ευέλικτος σχεδιασμός τους υποστηρίζει αποτελεσματικά την ικανότητα φορτίου, προσφέρει συγχωρητικότητα ευθυγράμμισης, αντιστέκεται στις ακτινικές δυνάμεις εκτόνωσης και μειώνει τον θόρυβο υψηλής συχνότητας κατά 20 dB ή περισσότερο.

Οι άκρες ράβδων της Enidine κατασκευάζονται από ένα ειδικά ανεπτυγμένο ελαστομερές, που χυτεύεται μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού δακτυλίου του ασφαιρικού άκρου ράβδου από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα με επικάλυψη αλοδίνης.

Αυτό το ειδικό ελαστομερές έχει μοναδικά χαρακτηριστικά λειτουργίας, παράγοντας ένα εξάρτημα που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό με εξαιρετικές ιδιότητες απομόνωσης θορύβου. Τα ελαφριά εξαρτήματα από αλουμίνιο 7075-T6 δίνουν στο άκρο της ράβδου τη δυνατότητα να δέχεται υψηλά φορτία τελικής φόρτισης, με την υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος που απαιτείται για κρίσιμες εφαρμογές εμπορικών αεροσκαφών.

Ερώτηση προϊόντος