Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

PCR (Mastercycler® X40) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Ο Eppendorf Mastercycler X40 οδηγεί την τυπική PCR σε μια νέα εποχή. Ο φουτουριστικός σχεδιασμός του συνδυάζεται με τη γνωστή ποιότητα. Η απόδοση του αξιόπιστου μπλοκ αλουμινίου έχει αναπτυχθεί για εξαιρετική ομοιογένεια θερμοκρασίας. Μια κλίση 12 στηλών προσφέρει γρήγορη βελτιστοποίηση της PCR. Προγράμματα από παλαιότερα μοντέλα Mastercycler μπορούν εύκολα να εισαχθούν. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία μετανάστευσης προγραμμάτων για να μεταφέρετε πρωτόκολλα από άλλα μοντέλα κυκλοποιητών, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως. Όλος ο προγραμματισμός γίνεται γρήγορα, διαισθητικά και άνετα μέσω μιας οθόνης αφής με γυάλινη επιφάνεια ανθεκτική στα χημικά και της καθιερωμένης διεπαφής χρήστη που χρησιμοποιείται επίσης για τον Mastercycler X50. Ο χειρισμός της λαβής μπορεί να γίνει με το ένα χέρι και το SafeLid προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να ασκεί την ιδανική πίεση στα δείγματά σας για προστασία από την εξάτμιση. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε σωληνάρια και ταινίες σωληναρίων 0,1 mL, 0,2 mL ή πλάκες PCR. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος πλάκας PCR - πλάκες με ποδιά, ημι-ποδιά και πλάκες χωρίς ποδιά.

Για παρακολούθηση και διαδρομές ελέγχου, μπορείτε να συνδέσετε τον Mastercycler X40 απευθείας στο Visonize LabSuite και συνδέοντας πολλαπλές ενσωματωμένες συσκευές Eppendorf Visionize μπορείτε να μετατρέψετε το εργαστήριό σας σε ψηφιακό εργαστήριο.

Όλα αυτά σε έναν θερμικό κυκλοποιητή που είναι μόλις λίγο μεγαλύτερος από ένα κομμάτι χαρτί και ζυγίζει μόλις 7,25 kg.

Η βιωσιμότητα είναι απαραίτητη, γι' αυτό και ο Mastercycler X40 αποστέλλεται σε ένα σταθερό, προστατευτικό κουτί από χαρτόνι. Το σύντομο εγχειρίδιο που περιλαμβάνεται είναι αρκετό για να ξεκινήσετε αμέσως την PCR, ενώ το πλήρες εγχειρίδιο διατίθεται σε ψηφιακή έκδοση, προσβάσιμη μέσω ενός κωδικού QR στη συσκευή.

Βελτίωση της εργονομίας σε όλο το εργαστήριο

Η εργονομία ξεπερνά κατά πολύ την "εργονομικά σχεδιασμένη καρέκλα". Στην Eppendorf, αρχίσαμε να βελτιστοποιούμε τις εργαστηριακές συσκευές μας ως προς την εργονομία στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Το 2003, εγκαινιάσαμε το PhysioCare Concept®, εστιάζοντας σε εργονομικές συσκευές χειρισμού υγρών, όπως οι πιπέτες μας.

Σήμερα, το Eppendorf PhysioCare Concept έχει διευρυνθεί και περιλαμβάνει πολλά εργαστηριακά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των κυκλοποιητών PCR. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολιστική λύση για την εναρμόνιση της ροής εργασίας στο εργαστήριό σας με την υγεία και την ευημερία σας.

Για τη σειρά Eppendorf Mastercyler, αυτό σημαίνει:
' Εργονομικά σχεδιασμένο κλείσιμο του καπακιού
' Χαμηλό επίπεδο θορύβου για άνετες συνθήκες εργασίας στον πάγκο
' Μικρό αποτύπωμα για να είναι δυνατή η τοποθέτηση σε άμεση εμβέλεια των χεριών στον πάγκο σας
' Τυποποιημένη "έννοια διεπαφής χρήστη" για διαισθητικό χειρισμό των συσκευών
' Καθοδηγούμενο λογισμικό για εύκολο χειρισμό

Απλή, διαισθητική τεκμηρίωση και παρακολούθηση

Το eLabJournal® Electronic Lab Notebook προσφέρει μια διαισθητική και ευέλικτη λύση για την τεκμηρίωση της έρευνας και την παρακολούθηση των ερευνητικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των βέλτιστων θερμοκρασιών και αποτελεσμάτων του κυκλοποιητή PCR. Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα κατά την τεκμηρίωση, την οργάνωση, την αναζήτηση και την αρχειοθέτηση των συλλεχθέντων δεδομένων. Με τα δωρεάν πρόσθετα eLabJournal, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του eLabJournal σε ένα πλήρως ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εργαστηριακών πληροφοριών.

Αποτελεσματική διαχείριση εργαστηρίου και συσκευών με το VisioNize® Lab Suite

Ενδιαφέρεστε για την παρακολούθηση των εργαστηριακών σας συσκευών και τη λήψη ειδοποιήσεων π.χ. για συναγερμούς συσκευών Ένα ψηφιακό, συνδεδεμένο εργαστήριο προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Αποκτήστε πρόσβαση σε μια αρθρωτή σειρά ψηφιακών υπηρεσιών και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο εργαστήριό σας. Το VisioNize Lab Suite προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ως υπεύθυνος εργαστηρίου ή επιστήμονας για να ξεκινήσετε την ψηφιακή διαχείριση του εργαστηρίου σας για αυξημένη ασφάλεια δειγμάτων, ανάγκες συμμόρφωσης και διαχείριση συντήρησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος