Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Επιστροφή στη λίστα

Πλάκες εργαστηρίου (PCR twin.tec plate BioBased) της Eppendorf SE

Ερώτηση προϊόντος  

Τα Eppendorf twin.tec® PCR Plates είναι κατασκευασμένα για αναπαραγώγιμα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε ρομποτικά συστήματα. Συνδυάζουν φρεάτια πολυπροπυλενίου με εξαιρετικά λεπτά τοιχώματα για βέλτιστη μεταφορά θερμότητας στο δείγμα με στιβαρά πλαίσια από πολυκαρβονικό για υψηλή ακαμψία και γεωμετρική σταθερότητα.

Οι νέες μας πλάκες βιολογικής βάσης ανοίγουν νέες πόρτες για να καταστήσουν τις εργαστηριακές εργασίες πολύ πιο βιώσιμες, χωρίς να χρειάζεται να επανεκτιμήσετε τα υπάρχοντα πρωτόκολλα κατά την αλλαγή από τις συμβατικές μας πλάκες.

Κατασκευάζονται με πολυμερείς ρητίνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες βιολογικής βάσης. Η διαδικασία παραγωγής ακολουθεί την προσέγγιση του ισοζυγίου μάζας, κατά την οποία τα ορυκτά έλαια αντικαθίστανται από ανανεώσιμες πηγές δεύτερης γενιάς (π.χ. απόβλητα και υπολείμματα από τη δασοκομία, τη διύλιση φυτικών ελαίων ή χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια). Τα παραγόμενα πολυμερή βιολογικής προέλευσης είναι χημικά πανομοιότυπα με τα πολυμερή που παράγονται από ορυκτά έλαια. Αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τις ίδιες εξαιρετικές τεχνικές ιδιότητες με τις συμβατικές μας πλάκες.

Οι χώροι παραγωγής μας είναι πιστοποιημένοι με "ISCC PLUS" από τον οργανισμό ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Η υψηλή ακρίβεια των προϊόντων διασφαλίζεται από τον μοναδικό σχεδιασμό και την ειδική διαδικασία κατασκευής. Κάθε μεμονωμένη πλάκα είναι ένα στοιχείο υψηλής ακρίβειας στη ροή εργασίας σας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη αναπαραγωγιμότητα.

Χάρη στους χαραγμένους με λέιζερ αριθμούς παρτίδας και τις ημερομηνίες λήξης, οι πλάκες BioBased της twin.tec Trace PCR είναι ιδανικές για πολύπλοκες αναλύσεις, αυτοματοποιημένες εφαρμογές υψηλής απόδοσης και ρυθμιζόμενες ροές εργασίας. Υποστηρίζουν την ιχνηλασιμότητα και την τεκμηρίωση για ελέγχους.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και συμμόρφωσης, αυτές οι μικροπλάκες διαθέτουν επίσης ένα πλέγμα οπτικού οδηγού χαραγμένο με λέιζερ και μια μήτρα OptiTrack® για γρήγορη ευθυγράμμιση των φρεατίων κατά τη χειροκίνητη πιπετοποίηση.

Όλες οι πλάκες Eppendorf διατίθενται με προσαρμοσμένους γραμμωτούς κώδικες - μπορείτε να βρείτε τον οδηγό γραμμωτού κώδικα εδώ.

Όλες οι πλάκες Eppendorf twin.tec είναι "PCR clean", δηλ. έχουν ελεγχθεί σε παρτίδες από ανεξάρτητο και διαπιστευμένο εργαστήριο και είναι πιστοποιημένα απαλλαγμένες από διάφορους κοινούς μολυσματικούς παράγοντες PCR, όπως DNA, RNA, DNάση, RNάση και αναστολείς PCR. Με αυτές τις μικροπλάκες μπορείτε να έχετε μέγιστη εμπιστοσύνη στα αποτελέσματά σας.

Ερώτηση προϊόντος