Κατάλογος
Κατάλογος

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Επιστροφή στη λίστα

Κουτιά μεταφοράς για πεζοπορία και κάμπινγκ της Gmöhling Transportgeräte GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

ΤΈΛΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΠΕΡΙΠΈΤΕΙΑ

Όσο λιγότερο χώρο έχετε στη διάθεσή σας, τόσο πιο προσεκτικά πρέπει να πακετάρετε τον εξοπλισμό σας!

Εδώ μπορούμε να σας προσφέρουμε τις λύσεις μας για κοντέινερ, τα οποία μπορείτε να συνθέσετε σύμφωνα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις.
Τα κοντέινερ μας είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφριά και ανθεκτικά, στοιβάζονται και -για να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από μια νεροποντή στο κάμπινγκ- προστατεύονται επίσης από πιτσιλιές νερού. Είτε κατασκηνώνετε σε λίμνη λατομείου, είτε κάνετε σαφάρι στην Αφρική, είτε σχεδιάζετε διακοπές κατάδυσης στην Αίγυπτο, είτε προετοιμάζεστε για μια αποστολή στα Ιμαλάια, είναι πάντα καλό να χρησιμοποιείτε τα δοχεία μας
.

Τα ανθεκτικά και ασφαλιζόμενα κουτιά μας χρησιμοποιούνται πάντα όταν πρέπει να προστατευθεί εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, π.χ. για ψάρεμα ή κατάδυση.Για παράδειγμα, στο ψάρεμα ή την κατάδυση, για τη φωτογραφία και τα μουσικά όργανα, τις φανέλες για ομαδικά αθλήματα και πολλά άλλα.

Επειδή ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο σας, είναι σημαντικό να δίνετε προτεραιότητα στην ποιότητα - αν κάνετε οικονομία στον εξοπλισμό, συχνά αγοράζετε δύο φορές!

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Κιβώτια μεταφοράς

Κιβώτια μεταφοράς

Στιβαρά κουτιά μεταφοράς και αποθήκευσης με πολύ χαμηλό βάρος για επαγγελματική εφοδιαστική. Υψηλής ποιότητας - Κατασκευασμένα στη Γερμανία. Για φύλαξη, αποθήκευση και μεταφορά - μια ευέλικτη λύση.