Κατάλογος
Κατάλογος

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Επιστροφή στη λίστα

Κινητήρες με γρανάζια με ελεγκτή κίνησης και γεννήτρια παλμών (Smart Line E250) της Ruhrgetriebe KG

Ερώτηση προϊόντος  

Πλεονεκτήματα
Όπου απαιτούνται μεταβλητές ταχύτητες, διαφορετικές ροπές ή ακρίβεια θέσης, χρησιμοποιούνται τα συστήματα κίνησης της σειράς Smart. Τα πλήρη συστήματά μας που αποτελούνται από ηλεκτροκινητήρα (ασύγχρονο ή σύγχρονο κινητήρα), κιβώτιο ταχυτήτων (σκουληκοειδές ή πλανητικό) και έξυπνο ελεγκτή κίνησης μπορούν να προσαρμοστούν ελεύθερα στις απαιτήσεις του πελάτη και στην εκάστοτε εφαρμογή. Είτε πρόκειται για απλό έλεγχο της ταχύτητας μέσω ποτενσιόμετρου είτε για απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε συστήματα παραγωγής με διαφορετικά fieldbuses - η σειρά Smart σας παρέχει τη σωστή λύση για κάθε περίπτωση. Αλλά ακόμη και χωρίς εξωτερικό έλεγχο, πολλά βήματα και παράμετροι της διαδικασίας μπορούν ήδη να υλοποιηθούν από το ενσωματωμένο soft PLC με το σύστημα κίνησης. Ανάλογα με την ακρίβεια θέσης και την εφαρμογή, είναι δυνατόν είτε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία ελέγχου του ελεγκτή κίνησης, η οποία επιτρέπει ένα εύρος περιστροφικής θέσης 1:200, είτε να προσαρτηθεί ένας κωδικοποιητής παλμών στον κινητήρα.
Με περισσότερους από 10 διαφορετικούς τύπους μονάδων μετάδοσης κίνησης και περισσότερες από 70 διαφορετικές παραλλαγές, μπορείτε να βρείτε καινοτόμες λύσεις στις περιοχές ροπής μεταξύ 5 και 165 Nm.


Επιλογές
Για όσους προτιμούν τον χειροκίνητο έλεγχο, υπάρχει μια ευρεία γκάμα πληκτρολογίων μεμβράνης, φορητών μονάδων ελέγχου ή ενός πίνακα αφής ως πρόσθετα εξαρτήματα. Η παραμετροποίηση ή η θέση σε λειτουργία μπορεί να πραγματοποιηθεί προαιρετικά μέσω λογισμικού Η/Υ ή μέσω διεπαφής Bluetooth.


Σύμβουλος προϊόντων: Ihr Produktberater

Ερώτηση προϊόντος