Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μεταφορέων (eRTG) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Η φόρτωση και η εκφόρτωση των πλοίων, η "στάση" των εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι και η διανομή τους με σιδηροδρομικά και φορτηγά - όλα αυτά είναι ο λογιστικός άθλος των σύγχρονων λιμένων. Οποιαδήποτε διακοπή ή ακινητοποίηση αυτής της διαδικασίας έχει μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις. Για την αποφυγή αυτών των διαταραχών, η VAHLE παρουσίασε ένα επαναστατικό προϊόν - το σύστημα eRTG.

Τα συστήματα VAHLE eRTG εγκαθίστανται στα στενά σοκάκια των εμπορευματοκιβωτίων και παρέχουν ενέργεια μέσω της αγωγού σιδηροτροχιάς VAHLE. Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν στα eRTGs να χειρίζονται τα εμπορευματοκιβώτια ταχύτερα και ασφαλέστερα από οποιοδήποτε πετρελαιοκίνητο σύστημα.

Η μετατόπιση των εμπορευματοκιβωτίων διαχειρίζεται ταχύτερα, ασφαλέστερα και με πιο στοχευμένο τρόπο - απολύτως αξιόπιστα και με χαμηλές προσπάθειες συντήρησης, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Περιλαμβάνονται επίσης συστήματα μετάδοσης ενέργειας και δεδομένων και εντοπισμού θέσης.

Τα πράσινα λιμάνια είναι τα λιμάνια του μέλλοντος - η VAHLE τα λαμβάνει ήδη όλα αυτά υπόψη με τα ERTG:

Ο θόρυβος και οι εκπομπές CO2 των πετρελαιοκίνητων συστημάτων ανήκουν στο παρελθόν. Η λειτουργία του συστήματός μας με ηλεκτρική ενέργεια είναι αθόρυβη, αποτελεσματική και οικολογική.

Ερώτηση προϊόντος