Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Αυτοματοποίηση στίλβωσης (APOS Optic) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Οι γραμμές παραγωγής της σύγχρονης βιομηχανίας γίνονται ολοένα και πιο έξυπνες, ο βαθμός δικτύωσης των συστημάτων αυξάνεται ραγδαία - και μαζί με αυτόν αυξάνονται και οι απαιτήσεις για την αξιοπιστία της διαδικασίας. Επομένως, τα αυτόματα ελεγχόμενα συστήματα μεταφοράς κατά μήκος των γραμμών συναρμολόγησης πρέπει να τοποθετούνται με ακρίβεια χιλιοστού σε όλες τις συνθήκες.

Η VAHLE έχει αναπτύξει ένα οπτικό σύστημα τοποθέτησης που ανταποκρίνεται σε αυτή την απαίτηση ανά πάσα στιγμή. Δύο κάμερες ενσωματωμένες στην κεφαλή ανάγνωσης σαρώνουν οπτικά έναν κώδικα DataMatrix κατά μήκος της γραμμής και προσδιορίζουν την απόλυτη θέση χωρίς καμία κίνηση αναφοράς. Η ταυτόχρονη ανίχνευση έως και έξι πεδίων κωδικών σημαίνει ότι μπορούν να καλυφθούν αξιόπιστα κενά 40 χιλιοστών. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED εξασφαλίζει αξιόπιστη ανίχνευση ακόμη και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Η ταινία κωδικών μπορεί να ενσωματωθεί στο προφίλ στήριξης του συστήματος μεταφοράς με τη χρήση ράγας αλουμινίου ή να κολληθεί απευθείας σε μια συνεχή χαλύβδινη κατασκευή.
Το APOS Optic είναι βελτιστοποιημένο για συνδυασμό με το σύστημα ελέγχου κίνησης VAHLE vDRIVE και είναι επίσης συμβατό με διάφορα συστήματα ράγας αγωγών VAHLE (vPOWER).εάν απαιτείται, το APOS Optic μπορεί να συμπληρωθεί με πρόσθετα εξαρτήματα για τη μετάδοση δεδομένων (vCOM) και να σχεδιαστεί ως λύση συστήματος.

Επιπλέον, διατίθεται ένα ολοκληρωμένο διαγνωστικό κιτ για τη βέλτιστη ευθυγράμμιση των κεφαλών ανάγνωσης και εξασφαλίζει επίσης ολοκληρωμένη διάγνωση του συστήματος σε περίπτωση βλάβης.

Ερώτηση προϊόντος