Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα τοποθέτησης (APOS Magnetic Touchless) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Τα αυτοματοποιημένα συστήματα μεταφοράς κερδίζουν έδαφος στην εσωτερική ροή υλικών. Τα αυτόματα συστήματα είναι οικονομικά αποδοτικά, προσφέρουν βελτιστοποιημένη αξιοποίηση του χώρου και επιτρέπουν υψηλές ταχύτητες. Απαιτείται ακριβής τοποθέτηση για την καθοδήγησή τους στον τόπο χρήσης τους χωρίς κενά και με ακρίβεια χιλιοστού.

Σε αντίθεση με το αδελφό του προϊόν, το APOS Magnetic Touchless εξασφαλίζει μια διαδικασία χωρίς επαφή. Βασίζεται επίσης σε μια μαγνητική ταινία κωδικών, αλλά η κεφαλή ανάγνωσης οδηγείται κατά μήκος της ταινίας κωδικών με τη βοήθεια ενός οδηγού καροτσιού κατά τρόπο απολύτως ανέπαφο και επομένως χωρίς φθορά.

Το σύστημα μπορεί να συνδυαστεί με τις ράγες αγωγών VAHLE MKH ή KBH ή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά ως κενό περίβλημα.
Το σύστημα δεν απαιτεί επίσης καμία αναφορά για απόλυτη τοποθέτηση. Αυτό σημαίνει ότι η τρέχουσα θέση είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την ενεργοποίηση ή μετά από απώλεια τάσης. Η μαγνητική διαδικασία είναι ανθεκτική στην υγρασία, τη σκόνη ή τις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού και λειτουργεί απολύτως αξιόπιστα σε οποιαδήποτε θέση.

Ως κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων μαγνητικού εντοπισμού θέσης, η VAHLE διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αγορά.

Όπως και το αδελφό του προϊόν, το APOS Magnetic Touchless είναι συμβατό με άλλα εξαρτήματα για την παροχή ενέργειας (vPOWER), τη μετάδοση δεδομένων (vCOM) και τον έλεγχο (vDRIVE) και διατίθεται ως λύση συστήματος.

Ερώτηση προϊόντος