Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Μεγάλα καροτσάκια καλωδίων της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Στα έργα από σκυρόδεμα και χάλυβα, τα συστήματα γερανών συχνά φτάνουν στα όριά τους. Οι γερανοί γερανογέφυρες εμπορευματοκιβωτίων σε μεγάλα λιμάνια, των οποίων τα καροτσάκια και μόνο ζυγίζουν δεκάδες φορές το βάρος ενός μικρού αυτοκινήτου, υποβάλλονται επίσης καθημερινά σε ακραία φορτία.

Η αξιόπιστη παροχή ρεύματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορούν οι ανυψωτήρες να εκτελούν τα καθήκοντά τους καθημερινά. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται γενικά τα καροτσάκια καλωδίων.

Τα μεγάλα καροτσάκια καλωδίων της VAHLE κατασκευάζονται ξεχωριστά για την εκάστοτε απαίτηση. Τα κλιμακούμενα συστήματα μπορούν να φιλοξενήσουν στρογγυλά ή επίπεδα καλώδια ρεύματος και δεδομένων.
Ο μηχανισμός κίνησης και οι ιδιότητες των κυλίνδρων προσαρμόζονται στο υπάρχον σύστημα στήριξης και στις χρησιμοποιούμενες ταχύτητες. Έτσι εξασφαλίζεται η ασφαλής και ομαλή λειτουργία του συστήματος.

Τα μεγάλα καροτσάκια καλωδίων μπορούν να παραδίδονται προσυναρμολογημένα, ώστε να μειώνονται στο ελάχιστο οι εργασίες συναρμολόγησης στο εργοτάξιο. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει επίσης υψηλό επίπεδο αντοχής - ακόμη και σε περιβαλλοντικές επιδράσεις όπως ο αλμυρός ή υγρός αέρας. Ταυτόχρονα, αυτό μειώνει τις απαιτήσεις συντήρησης, γεγονός που αυξάνει αισθητά τη διαθεσιμότητα του συστήματος.

Ερώτηση προϊόντος