Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μετάδοσης δεδομένων (SMGM | SMGX) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Η ψηφιοποίηση διαμορφώνει όλο και περισσότερο τις διαδικασίες εργασίας και τις υποδομές στις αίθουσες παραγωγής και στα μεγάλα σημεία μεταφόρτωσης. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), το οποίο επιτρέπει στις μηχανές να επικοινωνούν αυτόνομα και να λειτουργούν εξ αποστάσεως, ανοίγει νέες δυνατότητες. Στη σύγχρονη παραγωγή, παράγονται ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων για τον έλεγχο και τη διάγνωση. Ενώ τα δεδομένα αυτά συχνά αποστέλλονται μέσω γραμμών αγωγού με χαμηλούς ρυθμούς μετάδοσης για απλές εργασίες μεταφοράς των κινητών εφαρμογών, αυτή η μέθοδος επικοινωνίας δεν είναι πλέον δυνατή για πιο σύνθετες εφαρμογές λόγω των απαιτούμενων ρυθμών δεδομένων.

Για να πραγματοποιηθεί αυτό, αυτές οι μεγάλες ποσότητες δεδομένων πρέπει να μεταδίδονται γρήγορα και, κυρίως, χωρίς παρεμβολές - ακόμη και σε περιβάλλοντα που επιβαρύνονται από ελεύθερη ραδιοφωνία, γεγονός που απαιτεί πολύπλοκο σχεδιασμό των περιορισμένων ελεύθερων ραδιοσυχνοτήτων για να εξασφαλιστεί η συνύπαρξή τους.
Το σύστημα επικοινωνίας δεδομένων SMGM (Slotted Microwave Guide Mini) που έχει αναπτυχθεί ειδικά για αυτές τις εφαρμογές και περιβάλλοντα επιτρέπει την ενσωμάτωση μετάδοσης δεδομένων απολύτως χωρίς παρεμβολές, το οποίο είναι επίσης ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της Βιομηχανίας 4.0. Η επικοινωνία πραγματοποιείται σε ένα θωρακισμένο προφίλ αλουμινίου, τον λεγόμενο σχισμοειδή κυματοδηγό, έτσι ώστε να μην λαμβάνονται υπόψη παρεμβολές ή οποιαδήποτε επιρροή σε άλλα συστήματα επικοινωνίας στο περιβάλλον. Η λύση plug & play μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε όλα τα τυποποιημένα προφίλ και συστήματα EMS χωρίς εκτεταμένες ρυθμίσεις και χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της.

Διατίθεται ως λύση συστήματος όταν συνδυάζεται με τις μονάδες για την παροχή ενέργειας (vPOWER), τον εντοπισμό θέσης (vPOS) και τον έλεγχο κίνησης (vDRIVE). Διατίθεται επίσης το εργαλείο εξυπηρέτησης SMG, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αναλύσουν το σύστημα και να το προσαρμόσουν εάν είναι απαραίτητο.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συστήματα μετάδοσης δεδομένων

Συστήματα μετάδοσης δεδομένων (POWERCOM)

Τα συστήματα μετάδοσης δεδομένων VAHLE Powercom® με χρήση αγωγών VAHLE ή δακτυλίων ολίσθησης έχουν αναπτυχθεί για να ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα συστήματα μεταφοράς που διευκολύνουν τη ροή...