Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Έλεγχοι ενός άξονα (VCS1) της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Σχεδόν καμία γραμμή παραγωγής στην αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτοματοποιημένα συστήματα μεταφοράς. Οι εφαρμογές ηλεκτρικών μονοτροχιών θεωρούνται ως δοκιμασμένα και καθιερωμένα συστήματα μεταφοράς για τη ροή υλικών στην παραγωγή, τη μεταποίηση και τη συναρμολόγηση και επομένως είναι προδιαγεγραμμένα για χρήση στην ενδοεφοδιαστική και στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Απαιτείται ένα αξιόπιστο σύστημα ελέγχου κίνησης, ώστε τα συστήματα μεταφοράς να μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους με ακρίβεια θέσης. Ο ελεγκτής ενός άξονα VCS1 της VAHLE καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για χρήση στην τεχνολογία συνδεόμενων μεταφορέων. Για τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ της σταθερής και της κινητής πλευράς διατίθενται διάφοροι τύποι επικοινωνίας, όπως η επικοινωνία μισού κύματος, ο δίαυλος ράγας και το σύστημα αυλακωτού κυματοδηγού SMGM της VAHLE για διαύλους πεδίου βασισμένους στο Ethernet, όπως το PROFINET.

Διαθέσιμος έως και σε κατηγορία ισχύος 1,5 kW και με ποικιλία διαφορετικών διασυνδέσεων, ο ελεγκτής κίνησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε εφαρμογή. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες πολυάριθμες λειτουργίες για τον έλεγχο θέσης και απόστασης.

Χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες βιβλιοθήκες λειτουργιών για την επικοινωνία μέσω διαύλου ράγας, οι ελεγκτές μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο PLC του συστήματος για απλή επικοινωνία δεδομένων διεργασίας και διαγνωστικών δεδομένων. Οι παράμετροι του κινητήρα ρυθμίζονται με το λογισμικό διαμόρφωσης της VAHLE, το οποίο αναπτύχθηκε εσωτερικά και είναι εύχρηστο. Όλες οι παράμετροι της μονάδας κίνησης και ο αντίστοιχος αριθμός οχήματος αποθηκεύονται σε μια υποδοχή δεδομένων που είναι εύκολα προσβάσιμη από το εξωτερικό. Σε περίπτωση σέρβις, αυτό επιτρέπει τη γρήγορη αντικατάσταση της συσκευής, χωρίς να απαιτείται διαφορετικά η παραμετροποίηση της μονάδας ελέγχου ενός άξονα.
Οι πληροφορίες κατάστασης και λειτουργίας μπορούν να εμφανίζονται εύκολα στην ενσωματωμένη, δίγραμμη οθόνη OLED. Η μονάδα ελέγχου διαθέτει ένα ειδικά ανεπτυγμένο τηλεχειριστήριο υπερύθρων για τη λειτουργία ρυθμίσεων και απλές διαγνωστικές εργασίες.

Διατίθενται επίσης πρόσθετα στοιχεία, όπως χειριστήρια μπλοκ καμπύλης για τη διατήρηση της απόστασης ασφαλείας κατά την οδήγηση σε καμπύλη ή χειριστήρια μπλοκ διαχωρισμού για το διαχωρισμό των ζωνών οδήγησης ή την αποτροπή μεταφοράς τάσης. για την αποτροπή μεταφοράς τάσης στα σημεία αποσύνδεσης των ταινιόδρομων με τροφοδοσία αγωγών.

Σε συνδυασμό με τις μονάδες για την παροχή ενέργειας (vPOWER), τον εντοπισμό θέσης (vPOS) και τη μετάδοση δεδομένων (vCOM), το σύστημα ελέγχου VCS1 διατίθεται επίσης ως λύση συστήματος.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος