Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Καρούλια ελάσματος της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Οι μετακινούμενοι και κινητοί καταναλωτές εξαρτώνται από μια ευέλικτη παροχή ενέργειας. Πολλές εφαρμογές απαιτούν επίσης τη μετάδοση σημάτων δεδομένων ή την παροχή πεπιεσμένου αέρα, υδραυλικών υγρών και αερίων. Για να μην καταστραφούν τα καλώδια και οι εύκαμπτοι σωλήνες και να μην τεθεί έτσι σε κίνδυνο η λειτουργία τους, πρέπει να τυλίγονται και να ξετυλίγονται αυτόματα.

Η VAHLE προσφέρει και γι' αυτό τη σωστή λύση και διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της μια ευρεία γκάμα από ελατηριωτές μπομπίνες καλωδίων. Κινούνται μηχανικά με χαλύβδινα σπειροειδή ελατήρια, γεγονός που καθιστά τα συστήματα ιδιαίτερα ανθεκτικά.
Έχουν επίσης ευρύ φάσμα εφαρμογών: εκτός από τους γερανούς κάθε είδους, σε αυτές περιλαμβάνονται οι βραχίονες για οχήματα κατασκευών και έκτακτης ανάγκης, η τεχνολογία πλατφορμών, η ενδοεφοδιαστική και η περιβαλλοντική βιομηχανία. Χάρη στην ολοκληρωμένη προστασία τους από τη διάβρωση, μπορούν να αντέξουν ακόμη και σε επιθετικές συνθήκες λειτουργίας.

Οι ελατηριωτές μπομπίνες καλωδίων της VAHLE συμμορφώνονται με όλους τους κανονισμούς VDE και τους κανονισμούς πρόληψης ατυχημάτων (UVV). Πολυάριθμες τυποποιημένες εκδόσεις είναι γρήγορα διαθέσιμες. Μπορούν όμως να παραγγελθούν και συστήματα με ατομικές διαστάσεις μπομπίνας.

Η μπομπίνα καλωδίων μπορεί να τραβηχτεί οριζόντια ή κάθετα στην αριστερή ή δεξιά πλευρά.
Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος