Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Τύμπανα συρματόσχοινου κινητήρα της Paul Vahle GmbH & Co. KG

Ερώτηση προϊόντος  

Οι κινητοί και κινητές καταναλωτές συχνά τροφοδοτούνται με ενέργεια, δεδομένα και άλλα μέσα μέσω εύκαμπτων συστημάτων καλωδίων και σωλήνων. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν εύκολα να ακολουθούν τις κινήσεις των καροτσιών γερανού, των βραχιόνων λαβής ή των συστημάτων μεταφοράς. Ωστόσο, για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία, τα καλώδια και οι εύκαμπτοι σωλήνες πρέπει να απελευθερώνονται στο σωστό μήκος ή να τυλίγονται αυτόματα.

Για πολύ μεγάλες αποστάσεις, μπορεί να συσσωρευτούν γρήγορα βάρη πολλών εκατοντάδων κιλών. Για να το αντιμετωπίσουν αυτό, ορισμένες μπομπίνες καλωδίων είναι εξοπλισμένες με μοτέρ κίνησης. Αυτό υποστηρίζει την περιέλιξη και το ξετύλιγμα και αποτρέπει ανεπιθύμητες κινήσεις κύλισης μέσω μιας διάταξης πέδησης.

Η VAHLE προσφέρει μηχανοκίνητες μπομπίνες καλωδίων όλων των μεγεθών για την παροχή ενέργειας σε συστήματα γερανών σε λιμάνια, χαλυβουργίες και εταιρείες της περιβαλλοντικής βιομηχανίας, καθώς και για κινητά οχήματα και μηχανήματα φόρτωσης.
Τα συστήματα διαθέτουν διάφορα στοιχεία κίνησης. Ο δακτύλιος ολίσθησης τους εξασφαλίζει την αξιόπιστη μετάδοση ισχύος, ελέγχου, δεδομένων και σημάτων βίντεο. Ακόμη και η ενσωμάτωση καλωδίων οπτικών ινών είναι δυνατή.

Εκτός από τα καλώδια, τα προστατευμένα από τη διάβρωση σώματα των μπομπίνων μπορούν επίσης να φιλοξενήσουν περιστροφικές διόδους τροφοδοσίας για εύκαμπτους σωλήνες για τη μεταφορά αερίων και υγρών ουσιών. Ανάλογα με την εφαρμογή, η περιέλιξη και η εκτύλιξη μπορεί να είναι κυλινδρική ή σπειροειδής.

Οι μηχανοκίνητες μπομπίνες καλωδίων της VAHLE είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλες για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό γερανών γερανογέφυρας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων.

Ερώτηση προϊόντος