Κατάλογος
Κατάλογος

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Επιστροφή στη λίστα

Τροχήλατα ερμάρια (G®-CUP E 272) της Gmöhling Transportgeräte GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Καροτσάκια ντουλαπιών G®-CUP E 272 από ανοδιωμένο αλουμίνιο

Το καροτσάκι ντουλαπιών της Gmöhling μπορεί να τα κάνει όλα, ανεξάρτητα από το πού χρησιμοποιείται. Τα νοσοκομεία το εμπιστεύονται εδώ και χρόνια ως καρότσι μεταφοράς και αποθήκευσης βρώμικου και καθαρού ιματισμού, ως καρότσι χειρουργείου και ως καρότσι δείπνου. Το καροτσάκι ντουλαπιών μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά αποστειρωμένων υλικών ή σε αποστειρωμένους χώρους.
Προσεγμένος σχεδιασμός μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια - αποδεδειγμένος στην καθημερινή εργασία των νοσοκομείων σε όλο τον κόσμο.
Το ανοδιωμένο καροτσάκι ντουλαπιών μας συμμορφώνεται επίσης με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και εντυπωσιάζει με την ευκολία χειρισμού και καθαρισμού, την ανθεκτικότητα, τη μεταβλητότητα, την εργονομική τελειότητα και την άριστη ποιότητα.
Οι τομείς χρήσης αυτού του καροτσιού είναι εξαιρετικά ποικίλοι. Είναι εξίσου κατάλληλο για χρήση ως καροτσάκι εργαλείων στο σπίτι, ως καροτσάκι κοστουμιών για το θέατρο, την όπερα, τις ταινίες και τις παραστάσεις και ως κινητό γραφείο, καθώς και σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες.
Το καροτσάκι ντουλαπιών πολλαπλών χρήσεων μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες.
Παρακάτω παρατίθεται μια επισκόπηση του συγκεκριμένου σχεδιασμού του καροτσιού ντουλαπιού.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Τροχήλατα ερμάρια

Τροχήλατα ερμάρια (G®-CUP light E 2601)

Το καροτσάκι ανοιχτού ντουλαπιού είναι ένα αξιόπιστο καροτσάκι μεταφοράς και αποθήκευσης για όλες τις εφαρμογές.Είναι ιδανικό σε περιορισμένους χώρους.Το καροτσάκι ανοιχτού ντουλαπιού μπορεί να χωρ...

Καροτσάκι ντουλαπιού

Το καροτσάκι ανοιχτού ντουλαπιού είναι αξιόπιστο ως καροτσάκι μεταφοράς και αποθήκευσης για όλες τις χρήσεις. Είναι ιδανικό για στενούς χώρους. Το καροτσάκι ανοιχτού ντουλαπιού ταιριάζει σε κάθε κό...