Κατάλογος
Κατάλογος

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Επιστροφή στη λίστα

Συμβάσεις εργασίας στην ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση της Heimerle + Meule GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Υπηρεσίες της εργολαβικής μας ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης

Στον τομέα της εργολαβικής ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, η Heimerle + Meule προσφέρει δύο δοκιμασμένες διαδικασίες: ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση ραφιών και ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση ταινιών.

Ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση ραφιών
Με τη βοήθεια της ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης ραφιών, οι επιφάνειες προϊόντων από την ηλεκτρονική, την ιατρική τεχνολογία, τα κοσμήματα και τα οπτικά, καθώς και τα όργανα γραφής μπορούν να βελτιωθούν τέλεια. Εκτός από χρυσό, κράματα χρυσού, ασήμι, χαλκό και νικέλιο, διατίθενται και άλλα πολύτιμα υλικά όπως ρόδιο, παλλάδιο και λευκόχρυσο ως μεμονωμένα στρώματα ή σε συνδυασμό.

Ηλεκτροεπιμετάλλωση λωρίδων
Χάρη στις επιμέρους διαδικασίες κατασκευής με ασήμι, χαλκό και νικέλιο, μπορούν να εξευγενιστούν με επιτυχία στην ηλεκτροεπιμετάλλωση λωρίδων προτυπωμένες συνεχείς λωρίδες σε συμπαγή ή επίπεδη σχεδίαση πλάτους έως 110 mm. Για την επιμετάλλωση αργύρου, μπορούν να εφαρμοστούν πολλές λωρίδες στη μία ή και στις δύο πλευρές.

Με αποδοτικές εγκαταστάσεις παραγωγής, υπερσύγχρονο εργαστήριο δοκιμών και αποδεδειγμένη αναλυτική καθώς και πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας, η Heimerle + Meule εγγυάται όχι μόνο απεριόριστη αξιοπιστία παράδοσης και σύντομους χρόνους διεκπεραίωσης, αλλά και σταθερά διατηρούμενη ποιότητα προϊόντων. Η ολοκληρωμένη προστασία του περιβάλλοντος είναι για εμάς αυτονόητη. Χάρη σε μακροχρόνιες συμβάσεις με χυτήρια χαλκού, είμαστε σε θέση να ανακυκλώνουμε επαγγελματικά τα απόβλητα σφράγισης μη σιδηρούχων υλικών με πολύτιμα μέταλλα καθώς και τα απορρίμματα ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης - μια υπηρεσία που προσφέρουμε με χαρά στους πελάτες μας.

Ερώτηση προϊόντος