Κατάλογος
Κατάλογος

Burgsmüller GmbH

  • ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Άξονες με σπείρωμα ακριβείας της Burgsmüller GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ως ειδικοί σε θέματα στοιχείων κοχλία, στροβιλισμού και τεχνολογίας σπειρωμάτων, βασιζόμαστε στη διαδικασία στροβιλισμού για την παραγωγή κοχλιών εξώθησης και λοιπών προϊόντων με τη βοήθεια μηχανημάτων που έχουμε αναπτύξει οι ίδιοι. Εδώ θα βρείτε τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το whirling.

Σε αυτόν τον τύπο παραγωγής τεμαχίων, γίνεται διάκριση μεταξύ της κατεργασίας εσωτερικών και εξωτερικών περιγραμμάτων. Ο εξωτερικός στροβιλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή εξαρτημάτων με ελικοειδή γεωμετρία, π.χ. άξονες με σπείρωμα ακριβείας, σπονδυλωτές βίδες, βίδες εξώθησης, κοχλιωτά στοιχεία και ρότορες κοχλιοσυμπιεστών. Πολλαπλά σπειρώματα μπορούν να παραχθούν είτε με τη διαδικασία του βήματος είτε με στροβιλισμό.

Οι στροβιλισμένοι άξονες σπειρωμάτων ακριβείας προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια σε σύγκριση με τους κυλινδρικούς άξονες, με ακρίβεια βήματος 0,03 mm στα 300 mm (ανάλογα με το υλικό).

Πλεονεκτήματα της διαδικασίας στροβιλισμού:
  • Υψηλή ακρίβεια
  • Επιφάνεια πλευράς σχεδόν σε ποιότητα λείανσης
  • Ευέλικτη χρήση για διαφορετικά υλικά και μεγέθη σπειρώματος, ειδικά για μικρότερες ποσότητες

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Άτρακτοι

Παξιμάδια άξονα με σπείρωμα

Εκτός από τους άξονες με σπείρωμα, κατασκευάζουμε επίσης παξιμάδια (είτε έτοιμα προς εγκατάσταση είτε μερικώς κατασκευασμένα) σύμφωνα με σχέδια, δείγματα ή ειδικές διαστάσεις.

Μόνο ο συντον...