Κατάλογος
Κατάλογος

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Επιστροφή στη λίστα

Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας (Marathon MR) της FLUKE Process Instruments GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Datapaq AutoPaq Thermal Profiling System
Το Datapaq AutoPaq είναι ένα εξατομικευμένο σύστημα θερμικού προφίλ για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας των διαδικασιών σκλήρυνσης χρωμάτων, συγκολλητικών και στεγανωτικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στην αγορά συναρμολόγησης αυτοκινήτων.

Προσφέροντας έως και 20 κανάλια μέτρησης σε ένα ενιαίο σύστημα, το AutoPaq είναι το ιδανικό εργαλείο για τη λεπτομερή επικύρωση της σκλήρυνσης νέων εγκαταστάσεων ή τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων γραμμών για νέα μοντέλα. Με δυνατότητα RF σε πραγματικό χρόνο, το σύστημα μπορεί επίσης να αποτελέσει την προτιμώμενη επιλογή για τη συνήθη ζωντανή παρακολούθηση των εργασιών βαφής ως μέρος των τυπικών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας.

Datapaq CoilPaq Thermal Profiling System
Το Datapaq CoilPaq χρησιμοποιείται σε γραμμές επιφανειακής επίστρωσης για την παρακολούθηση του προφίλ θερμοκρασίας της ταινίας πηνίου σε διάφορα σημεία σε όλο το πλάτος της, καθώς αυτή τροφοδοτείται μέσα από το φούρνο. Ο σχεδιασμός του CoilPaq σας επιτρέπει να τοποθετήσετε αυτό το όργανο στην κινούμενη σπείρα χωρίς να σταματήσετε τη γραμμή. Οι ακριβείς μετρήσεις θερμοκρασίας ξεκινούν αμέσως μόλις τα θερμοστοιχεία εισέλθουν στον φούρνο και λαμβάνονται με υψηλή ταχύτητα για βέλτιστη ανάλυση.

Datapaq MonoPaq2 Thermal Profiling System
Το Datapaq MonoPaq2 είναι ένα προσαρμοσμένο σύστημα προφίλ φούρνου που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παρακολούθηση της διαδικασίας σκλήρυνσης της επικάλυψης φιαλών αλουμινίου, αερολυμάτων και πτυσσόμενων σωλήνων σε φούρνους Monoblock. Το σύστημα αυτό βασίζεται στον μοναδικό, μικρότερο καταγραφέα δεδομένων micro Q18 και επιτρέπει πλέον την παρακολούθηση τόσο των γραμμών καρφίτσας Monoblock OBO όσο και των γραμμών καλαθιού IBO.

Το MonoPaq2 εξελίσσεται από το αρχικό Datapaq MonoPaq, αλλά με το μειωμένο του μέγεθος και τον βελτιωμένο μηχανισμό τοποθέτησης, είναι πιο εύκολο και γρήγορο στην εγκατάσταση σε γραμμές OBO Pin και γραμμές καλαθιού IBO.

Datapaq StenterPaq Thermal Profiling System
Το Datapaq StenterPaq σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το προφίλ θερμοκρασίας του υφάσματος σας καθώς περνάει μέσα από τους φούρνους στέντερ/σέντερ. Συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία καταγραφής δεδομένων με θερμική προστασία και αναλυτικό λογισμικό για να διασφαλίσει ότι η διαδικασία σας διατηρείται εντός των καθορισμένων ανοχών. Το StenterPaq έχει σχεδιαστεί για να στηρίζεται είτε στο ύφασμα είτε στα άγκιστρα του τεντωτήρα, με μόνο τις άκρες των θερμοζευγών να αγγίζουν το ύφασμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα υλικών, από λείο ύφασμα έως βαρύ, βαθύ πέλος χαλιού.

Συστήματα θερμικής σκιαγράφησης Datapaq RotoPaq
Τα συστήματα Datapaq RotoPaq έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε εφαρμογές περιστροφικής μορφοποίησης στην οικιακή και εμπορική παραγωγή πλαστικών προϊόντων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ' όλη τη διάρκεια των κύκλων θέρμανσης, καθώς και των κύκλων ψύξης της διεργασίας περιστροφικής χύτευσης για την παρακολούθηση των δεδομένων θερμοκρασίας της διεργασίας σε πραγματικό χρόνο.

Datapaq WicketPaq Thermal Profiling System
Το Datapaq WicketPaq είναι ένα εξατομικευμένο σύστημα θερμικού προφίλ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας των μεταλλικών φύλλων και των περιβαλλοντικών θερμοκρασιών κατά την κατασκευή δοχείων τριών τεμαχίων στο φούρνο wicket. Τα δεδομένα που συλλέγονται από το σύστημα WicketPaq σας επιτρέπουν να επιβεβαιώσετε είτε τις θερμοκρασίες σκλήρυνσης μελανιού εκτύπωσης είτε τις θερμοκρασίες σκλήρυνσης βερνικιού μέσα στο φούρνο wicket.

Datapaq Physical Vapor Deposition Thermal Profiling System
Με το σύστημα Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD) Thermal Profiling System, μπορείτε να ρυθμίζετε και να παρακολουθείτε το θερμικό σας προφίλ στον κύκλο του φούρνου της διαδικασίας PVD και να λαμβάνετε τις ακριβείς θερμοκρασίες του προϊόντος που απαιτούνται για την επίτευξη εξαιρετικά ανθεκτικού και λείου φινιρίσματος του προϊόντος.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας

Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας (Raynger 3i Plus)

Το φορητό υπέρυθρο θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας Raytek® Raynger 3i Plus έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις απόδοσης διεργασιών σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβ...

Συστήματα προφίλ θερμικής επεξεργασίας φούρνου Datapaq®

Το Datapaq Furnace Tracker for Metals Heat Treating από την Fluke Process Instruments διαθέτει τον καταγραφέα δεδομένων Datapaq TP6, επιλογή θερμικού φράγματος (Datapaq TB40 ή TB49), θερμοστοιχεία...

Συστήματα έρευνας ομοιομορφίας θερμοκρασίας φούρνου Datapaq®

Το σύστημα Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) της Fluke Process Instruments διαθέτει την επιλογή καταγραφέα δεδομένων (TP6 ή XDL12), την επιλογή θερμικού φράγματος (TB45 ή...

Συστήματα φούρνων Datapaq® για μέτρηση προφίλ θερμοκρασίας

Τα Συστήματα ειδικού προφίλ Datapaq Furnace Tracker από την Fluke Process Instruments διαθέτουν τους καταγραφείς δεδομένων Datapaq TP6 και Datapaq DP5, εκατοντάδες θερμικά φράγματα ειδικών εφαρμογώ...

Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Η Datapaq® προσφέρει το σύστημα Oven Tracker® XL2, την τελευταία γενιά συστημάτων Oven Tracker για στιβαρή, ολοκληρωμένη, έξυπνη και εύχρηστη σκιαγράφηση προφίλ θερμοκρασίας φούρνου

<...