Κατάλογος
Κατάλογος

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Επιστροφή στη λίστα

Μηχανές κοσκινίσματος εργαστηρίου (BTS) της L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Οι μηχανές κοσκίνισης χρησιμοποιούνται για το άλεσμα των στερεών. Η άλεση αυτή εκπληρώνει δύο σκοπούς:
Πρώτον, διευρύνει την επιφάνεια των σωματιδίων, γεγονός που αυξάνει την ταχύτητα διάλυσης. Δεύτερον, εξομαλύνει τις διαφορές μεταξύ των μεγεθών των σωματιδίων, ώστε να εξασφαλίζεται η ομοιογένεια της ανάμιξης.

Λόγω της ευελιξίας τους, οι μύλοι των μηχανών κοσκίνισης διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη φαρμακευτική παραγωγή.
Μπορούν να ενσωματωθούν σε πολύπλοκες γραμμές παραγωγής, για παράδειγμα για εργασίες πλήρωσης/αδειασμού ή μεταφοράς σε μηχανές επεξεργασίας ή για την πλήρωση και το άδειασμα δοχείων (IBC).

Η ευέλικτη χρήση, η υψηλή λειτουργικότητα και το μικρό αποτύπωμα είναι αποφασιστικά επιχειρήματα υπέρ της μηχανής κοσκίνισης. Ιδιαίτερα σε καθαρούς χώρους με περιορισμένο μέγεθος, το μικρό αποτύπωμα των κόσκινων L.B. Bohle αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα. Επιπλέον, τα κόσκινα μπορούν να εξοπλιστούν με ενσωματωμένες στήλες ανύψωσης, ώστε να είναι δυνατή η ενσωμάτωση σε σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο διαδικασίας.

Η κινητικότητα των μηχανημάτων αυξάνει επίσης την αποδοτικότητα της διαδικασίας, επειδή τα μηχανήματα μπορούν να μετακινηθούν . ή ακόμη και να αποσυναρμολογηθούν γρήγορα και εύκολα για χρήση ή για καθαρισμό

Το κόσκινο BTS χρησιμοποιείται για την ομοιόμορφη μείωση του μεγέθους των φαρμακευτικών δραστικών συστατικών. Επιπλέον, το σύστημα κόσκινου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάμιξη και διασπορά. Τα κόσκινα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μεγεθών - από εργαστηριακό εξοπλισμό έως συστήματα υψηλής χωρητικότητας.
Σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες κοπής που διατίθενται στην αγορά, το κόσκινο Bohle παρέχει πολλά πλεονεκτήματα για την παραγωγή
  • Λιγότερος θόρυβος
  • Στενή κατανομή μεγεθών σωματιδίων
  • Υψηλή ευελιξία σχεδιασμού
  • Υψηλότερη χωρητικότητα από συγκρίσιμα συστήματα

Αυτό σημαίνει ότι για την επεξεργασία υλικών χαμηλής πυκνότητας, ένα σύστημα κοσκίνισης αυτού του τύπου μπορεί να επιτύχει απόδοση κατά 50 % υψηλότερη από εκείνη των συμβατικών μύλων.

Το πατενταρισμένο κόσκινο BTS Turbo Sieve χρησιμοποιείται για τη βαθμονόμηση του μεγέθους των σωματιδίων και εγγυάται έτσι τη βέλτιστη κατανομή μεγέθους των σωματιδίων.

Χρήση διαφορετικών τύπων κόσκινων - κόσκινο οπής και κόσκινο τριβής
Η χρήση διαφόρων κωνικών ενθέτων κόσκινων (κόσκινα οπής και κόσκινα τριβής) υποστηρίζει την επεξεργασία τόσο ξηρών όσο και υγρών προϊόντων σε ταχύτητες από 150 έως 1500 στροφές ανά λεπτό (στροφές ανά λεπτό). Αυτό καθιστά δυνατή την επίτευξη χωρητικότητας προϊόντων δύο έως τριών μετρικών τόνων σε μία ώρα.

Οι χειριστές εργάζονται με έναν εύχρηστο πίνακα αφής 7", ο οποίος παρέχει πρόσβαση στη διαχείριση χρηστών και συνταγών, καθώς και στη διαχείριση εκτυπώσεων παρτίδων PDF και περιλαμβάνει διεπαφή USB. Η εκρηκτική έκδοση του Turbo Sieve μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές όπου απαιτείται συμμόρφωση με τις οδηγίες ATEX.

Γρήγορος και εύκολος καθαρισμός
Ο εύκολος σχεδιασμός του κόσκινου καθιστά τον χειροκίνητο καθαρισμό γρήγορο και βολικό. Το δοχείο του κόσκινου αφαιρείται εύκολα χρησιμοποιώντας το συνδυασμό στερέωσης με μπαγιονέτ και δακτυλίου σύσφιξης. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο τον καθαρισμό των επιμέρους εξαρτημάτων. Προαιρετικά, το περίβλημα του κόσκινου μπορεί να εξοπλιστεί με ακροφύσια καθαρισμού για απλό καθαρισμό WIP, όπου τα υπολείμματα υλικού απομακρύνονται γρήγορα από το εσωτερικό του δοχείου κόσκινου. Τα ακροφύσια καθαρισμού στις πλευρές του ένθετου κόσκινου και κάτω από τη γωνιακή κίνηση περιλαμβάνονται στο πεδίο της προμήθειας. Λαμβάνουν το υγρό καθαρισμού από ένα κεντρικό σημείο σύνδεσης νερού.

Καλύτερη ασφάλεια της διαδικασίας χάρη στην τεχνολογία RFID
Το σύστημα κόσκινου μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με τεχνολογία RFID (Radio Frequency Identification). Τα ένθετα κόσκινα είναι εξοπλισμένα με διακριτικούς αναμεταδότες (φορείς δεδομένων) που ταυτοποιούν σαφώς το ένθετο κόσκινο. Έτσι, μια αποθηκευμένη διαδικασία κοσκίνισης μπορεί να ξεκινήσει μόνο με το ένθετο κόσκινο που είναι αποθηκευμένο στη συνταγή. Η κεραία για την ανάγνωση των δεδομένων είναι συνδεδεμένη στη χοάνη τροφοδοσίας, εξασφαλίζοντας τον εύκολο καθαρισμό του BTS.

Παρακολούθηση της διαδικασίας και ασφάλεια
Η χρήση της τεχνολογίας RFID έχει περαιτέρω πλεονεκτήματα για τους χρήστες. Η αποθήκευση των χρόνων λειτουργίας καθιστά εύκολη την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με πιθανή φθορά και παρατεταμένους χρόνους διεργασίας. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας RFID στο σύστημα ελέγχου BTS αυξάνει την αξιοπιστία της διαδικασίας και τεκμηριώνει το ένθετο κόσκινο που χρησιμοποιήθηκε στην αναφορά παρτίδας.

Πλεονεκτήματα της μηχανής κοσκίνισης

  • Καινοτόμος σχεδιασμός πτερωτής
  • Ταχύτητες 150 - 1.500 στροφές ανά λεπτό
  • Κοκκομετρική διαβάθμιση ξηρών ή υγρών προϊόντων
  • Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους- κινητή και ευέλικτη
  • Παραγωγικές ικανότητες 2-3 μετρικών τόνων/ώρα
  • Διατίθεται επίσης σε αντιεκρηκτικό σχεδιασμό σύμφωνα με τις οδηγίες ATEX
  • Ποικιλία διαθέσιμων κόσκινων με κωνική οπή
  • Εύκολη στη χρήση μέσω πίνακα αφής 7". Διαχείριση χρηστών, διαχείριση συνταγών, εκτύπωση παρτίδων PDF μέσω διεπαφής USB
  • Προαιρετικά με εξοπλισμό RFID

Ερώτηση προϊόντος