Κατάλογος
Κατάλογος

Systea GmbH

  • EN 1090

Επιστροφή στη λίστα

Σύστημα προφίλ για ορατή στερέωση (ALKAPO) της Systea GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Σύστημα προφίλ με κλειστό άνοιγμα για την ορατή στερέωση πάνελ πρόσοψης μεγάλου μεγέθους, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου ή HPL.

Με τη χρήση προφίλ φορέα σε σχήμα κουτιού, το ALKAPO προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη φέρουσα ικανότητα και χρησιμοποιείται όταν η αγκύρωση είναι δυνατή μόνο στο δάπεδο του αντίστοιχου ορόφου του κτιρίου. Ένα σύστημα υποστυλωμάτων με βάση το ALKAPO αποτελείται από κατακόρυφες ράγες φορέα, επιτοίχιους βραχίονες σχήματος U και προαιρετικά εξαρτήματα. Ανάλογα με το θερμικό φορτίο και την απαίτησή τους - τα επιτοίχια στηρίγματα κατασκευάζονται από αλουμίνιο ή ανοξείδωτο χάλυβα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις στατικής μηχανικής, μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των προφίλ στήριξης ALKAPO 275 και ALKAPO 350.

Τα στοιχεία στερέωσης στερεώνονται στα προφίλ στήριξης με βίδες, μπουλόνια ή πριτσίνια.

Τα προφίλ φορέα συνδέονται με τους βραχίονες τοίχου με πριτσίνια, ή βίδες. όταν γίνεται αυτό, τα σημεία ολίσθησης δέχονται τα οριζόντια (ανεμογενή) φορτία και τα σταθερά σημεία αναλαμβάνουν τα οριζόντια και κατακόρυφα φορτία (νεκρό φορτίο). Η συναρμολόγηση χωρίς περιορισμούς ολοκληρώνεται στα σημεία ολίσθησης σε κατακόρυφες διαμήκεις οπές. Ανά προφίλ στήριξης διατίθεται ένα σταθερό σημείο.

Τα Thermostop Elements διατίθενται ως θερμοδιαχωριστικά, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η θερμογέφυρα.

Προβολές προβόλου έως 480 mm.
Υλικό EN AW-6063 T 66

Προφίλ αλουμινίου
ALKAPO 275-μεσαία ράγα στήριξης
ALKAPO 275-συνδεδεμένο προφίλ
ALKAPO 350-μεσαία ράγα στήριξης
ALKAPO 350-συνδεδεμένο προφίλ

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Υποκατασκευές πρόσοψης

Σύστημα προφίλ για ορατή στερέωση (ALWI-S)

Σύστημα προφίλ για την ορατή στερέωση πάνελ επένδυσης μεγάλου μεγέθους, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου ή HPL.

Ένα σύστημα υποστυλωμάτων με βάση το ALWI-S απ...

Υποκατασκευές πρόσοψης (UKLA)

Σύστημα προφίλ για την ορατή στερέωση κεραμικών πλακών πρόσοψης μεγάλων και μικρών διαστάσεων, π.χ. διαστάσεων 40 x 40 cm ή 60 x 60 cm, με στηρίγματα.

Ένα σύστημα υποδομής...

Υποκατασκευές πρόσοψης (ALHO)

Σύστημα προφίλ για την ορατή στερέωση υλικών επένδυσης μικρού και μεγάλου μεγέθους από ξύλο, καθώς και πάνελ επένδυσης πρόσοψης, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου ή HPL, σε κατ...

Υποκατασκευές πρόσοψης (Beta Universal II (visible fixing))

Σύστημα υποκατασκευής χωρίς θερμογέφυρες για ορατή και κρυφή στερέωση πάνελ πρόσοψης μεγάλου μεγέθους.

Το σύστημα υποδομής BETA Universal II, χωρίς θερμογέφυρες, αποτελείτα...

Σύστημα προφίλ για κρυφή στερέωση (ALWI-V)

Σύστημα προφίλ για την κρυφή στερέωση πλαισίων ή πλακών πρόσοψης μεγάλου μεγέθους, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου, κεραμικά ή HPL.

Ένα σύστημα υποστυλωμάτων...