Κατάλογος
Κατάλογος

Systea GmbH

  • EN 1090

Επιστροφή στη λίστα

Σύστημα προφίλ για κρυφή στερέωση (ALWI-V) της Systea GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Σύστημα προφίλ για την κρυφή στερέωση πλαισίων ή πλακών πρόσοψης μεγάλου μεγέθους, π.χ. από ινοτσιμέντο, σύνθετα πάνελ αλουμινίου, κεραμικά ή HPL.

Ένα σύστημα υποστυλωμάτων με βάση το ALWI-V αποτελείται από κατακόρυφα προφίλ στήριξης αλουμινίου σχήματος L και Τ, επιτοίχιους βραχίονες και προαιρετικά αξεσουάρ. Ανάλογα με τη θερμική φόρτιση και τις απαιτήσεις - οι βραχίονες τοίχου κατασκευάζονται από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα ή πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες γυαλιού.

Τα στοιχεία επένδυσης προσκολλώνται στα προφίλ στήριξης, βιδώνονται ως κρυφές πλευρές ή στερεώνονται με μια ράγα συστήματος.

Τα προφίλ στήριξης συνδέονται με τους βραχίονες τοίχου με πριτσίνια, μπουλόνια ή βίδες. Κατά τον τρόπο αυτό, τα σημεία ολίσθησης αναλαμβάνουν τα οριζόντια φορτία (φορτία ανέμου) και τα σταθερά σημεία αναλαμβάνουν τα οριζόντια και κατακόρυφα φορτία (νεκρά φορτία). Η συναρμολόγηση χωρίς περιορισμούς επιτυγχάνεται στα σημεία ολίσθησης σε κατακόρυφες διαμήκεις οπές. Σε κάθε προφίλ φορέα διατίθεται ένα σταθερό σημείο.

Τα επιτοίχια στηρίγματα μπορούν προαιρετικά να εξοπλιστούν με ένα βοήθημα εγκατάστασης, το οποίο καθιστά δυνατή τη στερέωση και τη συγκράτηση του προφίλ φορέα και διευκολύνει την εργασία με αυτά.

Τα Thermostop Elements διατίθενται ως θερμοδιαχωριστικά για την ελαχιστοποίηση των θερμογεφυρών.

Προεξοχές έως 480 mm.
Υλικό EN AW-6063 T 66

Προφίλ αλουμινίου σχήματος Τ
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70
Προφίλ αλουμινίου σχήματος L
L 40 / 50
L 42 / 50
L 42 / 60
L 45 / 45
L 70 / 50

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Υποκατασκευές πρόσοψης

Υποκατασκευές πρόσοψης (NASTO-D)

Σύστημα προφίλ για την κρυφή στερέωση πλακών φυσικής πέτρας με τη χρήση ρουλεμάν πείρων.

Ένα σύστημα υποδομής με βάση το NASTO-D αποτελείται από κατακόρυφα προφίλ στήριξης...