Κατάλογος
Κατάλογος

Systea GmbH

  • EN 1090

Επιστροφή στη λίστα

Βάσεις τοίχου της Systea GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση - τα συστήματα υποστυλωμάτων SYSTEA προσφέρουν κάτι περισσότερο από μια ασφαλή στήριξη.

Μέσω της επαφής μας με τον κλάδο, τα συστήματά μας αναγνωρίζουν τις απαιτήσεις των αρχιτεκτόνων και των σχεδιαστών, των μελετητών και των εγκαταστατών προσόψεων. Μαζί με τις πολύ ικανές τεχνικές επιδόσεις μας, τα συστήματά μας διακρίνονται με αυτόν τον τρόπο για την αποτελεσματική και οικονομική συναρμολόγηση και εγκατάσταση.

Οι επίτοιχοι βραχίονες παίζουν σημαντικό ρόλο στις προδιαγραφές κάθε ψευδοροφής με οπίσθιο αερισμό. Τα πολυάριθμα συστήματα προφίλ μας μπορούν να συνδυαστούν με επιτοίχια στηρίγματα από αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα ή πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες γυαλιού για να δημιουργήσουν μια μεγάλη ποικιλία λύσεων και να ικανοποιήσουν έτσι όλες τις απαιτήσεις σχεδιασμού, πυροπροστασίας και ενεργειακής απόδοσης.

Επιτοίχια στηρίγματα αλουμινίου σχήματος L:
Τα μη εύφλεκτα επιτοίχια στηρίγματα αλουμινίου από κράμα EN AW-6063 T66 έχουν μεσαία θερμική αγωγιμότητα (κλάση D έως H). Διατίθενται σε μήκη από 40 mm έως 320 mm και χρησιμοποιούνται για στερέωση σε σκυρόδεμα/λιθοδομή ή σε ξύλινα/μεταλλικά πλαίσια

  • Αλουμινένια στηρίγματα τοίχου σχήματος U:
Αυτά τα μη εύφλεκτα στηρίγματα τοίχου από αλουμίνιο κατασκευασμένα από κράμα EN AW-6063 T66 διαθέτουν ιδιότητες μέτριας θερμικής αγωγιμότητας (κλάση B έως F). Διατίθενται σε μήκη από 40 mm έως 180 mm και χρησιμοποιούνται για στερέωση σε σκυρόδεμα/λιθοδομή ή σε ξύλινα/μεταλλικά πλαίσια.
  • Ανοξείδωτα επιτοίχια στηρίγματα σχήματος L: Τα μη εύφλεκτα επιτοίχια στηρίγματα από ανοξείδωτο χάλυβα που κατασκευάζονται με κράμα EN 10088-2; 1.4162 έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα (κλάση A+ έως B). Διατίθενται σε μήκη από 120 mm έως 400 mm και χρησιμοποιούνται για στερέωση σε σκυρόδεμα/μαρμαροποιία ή για ξύλινα/μεταλλικά πλαίσια. Είναι κατάλληλα για τη μέθοδο κατασκευής Passivhaus.
  • Ανοξείδωτα στηρίγματα τοίχου σε σχήμα U: Αυτά τα μη εύφλεκτα στηρίγματα τοίχου από ανοξείδωτο χάλυβα κατασκευασμένα από κράμα EN 10088-2; 1.4162 έχουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα (κλάση A+ έως B). Διατίθενται σε μήκη από 60 mm έως 300 mm και χρησιμοποιούνται για τη στερέωση σε σκελετούς από σκυρόδεμα/τσιμεντοκονία ή ξύλινα/μεταλλικά πλαίσια. Είναι κατάλληλα για τη μέθοδο κατασκευής Passivhaus.
  • Επιτοίχιος βραχίονας TEKOFIX:Ο ελάχιστα εύφλεκτος βραχίονας τοίχου TEKOFIX είναι κατασκευασμένος από το πλαστικό PA66, ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, το οποίο έχει πολύ χαμηλή θερμική αγωγιμότητα (κλάση A+ έως A). Ο βραχίονας τοίχου διατίθεται σε μήκη από 100 mm έως 350 mm και χρησιμοποιείται για τη στερέωση σε σκελετούς από σκυρόδεμα/τσιμεντοκονία ή ξύλινα/μεταλλικά πλαίσια. Είναι κατάλληλα για τη μέθοδο κατασκευής Passivhaus.
Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος