Κατάλογος
Κατάλογος

Systea GmbH

  • EN 1090

Επιστροφή στη λίστα

Ειδικές λύσεις της Systea GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ταεξαιρετικά σχέδια προσόψεων παρουσιάζουν συχνά τεράστιες προκλήσεις όχι μόνο για την υποκατασκευή αλλά και για την εγκατάσταση.

Όποτε τα τυποποιημένα συστήματα δεν επαρκούν, η SYSTEA προσφέρει προσαρμοσμένες ειδικές λύσεις προκειμένου να γίνουν δυνατά ακόμη και τα πιο εντυπωσιακά περιβλήματα κτιρίων και προσόψεων.

Το αρχιτεκτονικό έργο "The Wave" (Vejle, Δανία) έχει λάβει πολλά βραβεία και αποτελεί ένα κορυφαίο παράδειγμα από το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Henning Larsen. Εδώ βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την εξασφάλιση των ρέοντων κατασκευών στέγης και πρόσοψης επενδυμένων με κεραμίδια, οι οποίες μεταβαίνουν η μία στην άλλη με ασφάλεια και ταυτόχρονα με φιλόδοξη οπτική εμφάνιση.

Ένα ακόμη κορυφαίο παράδειγμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής είναι το "Le vaisseau de verre" που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας-σταρ Frank Gehry για το Fondation Louis Vuitton (Παρίσι, Γαλλία). Η εξαιρετική κυβικότητα του κτιρίου, όπου κανένας τοίχος δεν είναι ίδιος με τον άλλο, θέτει τις υψηλότερες απαιτήσεις από την υποκατασκευή.

Μέσω της στενής συνεργασίας με όλα τα μέρη που συμμετείχαν σε αυτό το έργο, η SYSTEA ήταν επίσης σε θέση να συμβάλει στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού σε ιδέες που δεν παρέμεναν απλώς ιδέες.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος