Κατάλογος
Κατάλογος

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

  • ISO 9001

Borrmann Brenner Berlin GmbH

  • ISO 9001

Επιστροφή στη λίστα

Ρυθμιστής αερίου της Borrmann Brenner Berlin GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Ρυθμιστής ασφαλείας/R

Οι ρυθμιστές εκτελούν το έργο της διατήρησης της πίεσης εξόδου σταθερής εντός των καθορισμένων ορίων, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της πίεσης εισόδου και τις μεταβολές της παροχής. Η διάταξη ασφαλείας ρήξης εύκαμπτου σωλήνα παρέχει περιορισμό της παροχής.

Προστασία ρήξης εύκαμπτου σωλήνα/S (επίγεια)

Η διάταξη προστασίας από ρήξη εύκαμπτου σωλήνα είναι μια διάταξη ασφαλείας που κλείνει αυτόματα την έξοδο αερίου σε περίπτωση υπέρβασης ενός συγκεκριμένου ρυθμού ροής (π.χ. σε περίπτωση ρήξης εύκαμπτου σωλήνα). Κατά τη λειτουργία εξοπλισμού σε εργοτάξια από δοχεία με όγκο που υπερβαίνει το 1 I και μήκος σωλήνα που υπερβαίνει τα 40 cm, απαιτούνται διατάξεις ασφαλείας ρήξης σωλήνα πάνω από το έδαφος σύμφωνα με τους κανονισμούς πρόληψης ατυχημάτων. Η διάταξη ασφαλείας ρήξης εύκαμπτου σωλήνα συνδέεται κατάντη του ρυθμιστή.


Ρυθμιστής ασφαλείας με ενσωματωμένη διάταξη προστασίας από ρήξη εύκαμπτου σωλήνα/RS (πάνω από το επίπεδο του εδάφους)

Η προστασία από ρήξη εύκαμπτου σωλήνα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του ρυθμιστή.
Ρυθμιστής ασφαλείας με ενσωματωμένο έλεγχο διαρροής και προστασία από ρήξη εύκαμπτου σωλήνα/RDS (κάτω από το επίπεδο του εδάφους)
Εκτός από την προστασία από ρήξη εύκαμπτου σωλήνα, στον ρυθμιστή εγκαθίσταται επίσης ένας έλεγχος διαρροής, με τον οποίο ελέγχεται υποχρεωτικά ολόκληρο το σύστημα κατανάλωσης για διαρροή πριν από την έναρξη λειτουργίας. Η δοκιμή διαρροής περιλαμβάνει ολόκληρο το δίκτυο σωληνώσεων, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων στην πλευρά εισόδου και εξόδου, καθώς και τη βαλβίδα της συσκευής. Αυτή η λειτουργία ασφαλείας επιτυγχάνεται με εμπορικά διαθέσιμους, τυποποιημένους σωλήνες και συνδέσεις. Ο κανονισμός πρόληψης ατυχημάτων (BGV D34) απαιτεί ρυθμιστές με ενσωματωμένη δοκιμή διαρροής και προστασία από ρήξη εύκαμπτου σωλήνα με ονομαστική τιμή έως 1,5 kg/h (RDS) ή διατάξεις ασφαλείας αερίου διαρροής* για τη σύνδεση για εργαλεία που λειτουργούν με υγρό αέριο και χρησιμοποιούνται κάτω από το επίπεδο του εδάφους, π.χ. στην κατασκευή καλωδίων.
*Οι διατάξεις ασφαλείας αερίου διαρροής διακόπτουν την παροχή αερίου αποκλειστικά σε περίπτωση βλάβης του εύκαμπτου σωλήνα. Λειτουργούν με ειδικό διπλό σωλήνα και ειδικές συνδέσεις.

Ερώτηση προϊόντος