Κατάλογος
Κατάλογος

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Επιστροφή στη λίστα

Αντλίες βυτίων (type 400) της FLUX-GERÄTE GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Αντλία βαρελιών και δοχείων σειράς 400

Για την άντληση υγρών χαμηλού ιξώδους από διάφορα δοχεία

Οι αντλίες τυμπάνων και δοχείων FLUX είναι πάντα μια "διπλή πράξη" που αποτελείται από κινητήρα και αντλία. Και τα δύο εξαρτήματα μπορούν να ποικίλουν αρκετά ευέλικτα. Για παράδειγμα, διαφορετικές αντλίες μπορούν να κινούνται με τον ίδιο κινητήρα. Ιδανικές για την αξιόπιστη άντληση διαφόρων υγρών χαμηλού ιξώδους - συμπεριλαμβανομένων ιδιαίτερα επιθετικών και εξαιρετικά εύφλεκτων. Λόγω του χαμηλού βάρους τους, οι αντλίες μπορούν να μεταφέρονται εύκολα από δοχείο σε δοχείο. Ο εύκολος χειρισμός του κινητήρα και της αντλίας διατηρεί σύντομους τους χρόνους αλλαγής.

Αντλία F 424 / FP 424
Χωρίς σφράγιση στη μεσαία περιοχή

Η αντλία F/FP 424 χωρίς στεγανοποίηση είναι ιδανική για τη μεταφορά διαφόρων μέσων χαμηλού ιξώδους, επίσης επιθετικών. Είναι κατάλληλη για μέσα που ρέουν γρήγορα και δεν κολλάνε, δεν κρυσταλλώνουν ούτε είναι λειαντικά. Με αυτή την αντλία μπορείτε να αδειάσετε βαρέλια, IBC και επίσης λεκάνες. Ξεχωριστό χαρακτηριστικό, μόνο στην FLUX: Η ειδική κατασκευή με σπειροειδές έδρανο-οδηγό στον εσωτερικό σωλήνα αποτρέπει τις ανεπιθύμητες εναποθέσεις στην αντλία και αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής. Η αντλία διατίθεται από ανοξείδωτο χάλυβα, πολυπροπυλένιο ή φθοριούχο πολυβινυλίδιο. Η F/FP 424 από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επικίνδυνους χώρους.

Αντλία F 425 / FP 425
Για άδειασμα βαρελιών 99,98 %

Με την F/FP 425 σε ένα βαρέλι των 200 λίτρων απομένουν λιγότερα από 0,05 λίτρα υπολειμματικής ποσότητας, άρα το πολύ 0,02 %. Η αντλία διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής που κλείνει εύκολα πριν από την εξαγωγή της αντλίας από το δοχείο. Έτσι αποτρέπεται η παλινδρόμηση του μέσου στην αντλία. Αυτό καθιστά δυνατή τη βέλτιστη χρήση ιδιαίτερα ακριβών μέσων και εξοικονομεί πρόσθετο κόστος καθαρισμού και απόρριψης κατά το χειρισμό προβληματικών μέσων. Η αντλία διατίθεται από ανοξείδωτο χάλυβα, πολυπροπυλένιο και hastelloy C. Από ανοξείδωτο χάλυβα και hastelloy C η αντλία F/FP 425 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επικίνδυνους χώρους.

Αντλία F 427 / FP 427
Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως

Η αντλία F/FP 427 είναι ιδανική για εφαρμογές υγιεινής και κατάλληλη για τη μεταφορά μέσων από βαρέλια, IBC και άλλα δοχεία. Μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα για καθαρισμό/αποστείρωση και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως στα επιμέρους τμήματα. Η αντλία διαθέτει ελάχιστα νεκρά σημεία. Ο άξονας κίνησης, ο εσωτερικός και ο εξωτερικός σωλήνας είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα (316 Ti αντίστοιχα 1.4581). Η αντλία διατίθεται επίσης ως έκδοση με πιστοποίηση FOOD και 3A και συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.


Αντλία F 430 / FP 430
Με μηχανική στεγανοποίηση

Η αντλία γενικής χρήσης F/FP 430 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα μέσα και είναι κατάλληλη για τη μεταφορά από βαρέλια, IBC ή δεξαμενές. Λόγω της κατασκευής με μηχανική στεγανοποίηση, η αντλία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα στα δύο κύρια εξαρτήματά της. Αυτό επιτρέπει την καλή δυνατότητα καθαρισμού. Ξεχωριστό χαρακτηριστικό, μόνο στη FLUX: Ο εσωτερικός σωλήνας είναι ενισχυμένος με μεταλλικό πυρήνα στα πλαστικά μοντέλα (PP και PVDF). Αυτό επιτρέπει πάντα την πλήρη λειτουργία της μηχανικής στεγανοποίησης. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπονται οι διαρροές και η περιττή φθορά για ολόκληρο το εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας. Επιπλέον, παρέχει την υψηλότερη δυνατή σταθερότητα και καθιστά δυνατή τη βύθιση σε μήκη έως και 3 000 mm. Οι εκδόσεις από ανοξείδωτο χάλυβα και hastelloy C προστατεύονται από την εξαγωγή. Η έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα διατίθεται επίσης ως πιστοποιημένη έκδοση FOOD.

Αντλία F 430 TR
Για ξηρή εγκατάσταση / οριζόντια χρήση

Η οριζόντια αντλία F 430 TR είναι ιδανική για τη μεταφορά μέσων από IBC, δεξαμενές και άλλα δοχεία με έξοδο χαμηλής στάθμης. Π.χ. εάν μια δεξαμενή δεν είναι προσβάσιμη από πάνω ή εάν οι χωροταξικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη χρήση κατακόρυφης αντλίας. Για τον καθαρισμό, η αντλία μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα στα δύο κύρια εξαρτήματά της. Η αντλία διατίθεται από ανοξείδωτο χάλυβα ή πολυπροπυλένιο. Η έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε επικίνδυνους χώρους.

Περισσότερες πληροφορίες

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Αντλίες βυτίων

Έκκεντρο σετ βιδωτής αντλίας για τη βιομηχανία, έως 30.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Προσυγκεντρωμένο κιτ αντλίας προοδευτικής κοιλότητας με αντλία προοδευτικής κοιλότητας VISCOPOWER F 570 και πλανητικό γρανάζι για βιομηχανικές εφαρμογές για την άντληση λεπτών έως μέσης ιξώδους μέσ...

Κιτ αντλιών για τρόφιμα και φαρμακευτικά προϊόντα έως 25.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Προσυγκροτημένο κιτ αντλίας προοδευτικής κοιλότητας με αντλία προοδευτικής κοιλότητας VISCOPOWER F 570 και πλανητικό γρανάζι για τρόφιμα και φαρμακευτικά προϊόντα για την άντληση λεπτόρρευστων έως μέσ...

Αντλίες βυτίων

Αντλίες βαρελιών και δοχείων
Για την άντληση υγρών χαμηλού ιξώδους σε διάφορα δοχεία

Οι αντλίες βαρελιών και δοχείων FLUX είναι κατάλληλες για την άντ...

Αντλίες βυτίων (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Για μικρότερες ποσότητες
Αντλίες βαρελιών JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Οι μικρές αντλίες βαρελιών JUNIORFLUX και COMBIFLUX είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την...

Αντλίες βυτίων

Προσυγκεντρωμένο κιτ αντλίας για άδειασμα βαρελιού 99,98 %. Λόγω της ενσωματωμένης διακοπής οπισθορροής είναι δυνατή η παραμονή υπολειμμάτων μικρότερης ποσότητας από 0,05 l σε βαρέλι 200 l. Για την...