Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα καλωδίων υψηλής τάσης της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Η διανομή και η μεταφορά ενέργειας αποτελούν βασική αρμοδιότητα της PFISTERER εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Παρέχουμε καλωδιακά συστήματα υψηλής τάσης με το κλειδί στο χέρι ονομαστικής τάσης έως 245 kV ως πλήρεις διαμορφώσεις συστημάτων από μία μόνο πηγή. Για το σκοπό αυτό, οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν όλες τις δραστηριότητες γύρω από το σύστημα καλωδίων μεταξύ των σημείων βιδώματος τερματισμού.

Οπουδήποτε και παντού, και υπό ακραίες συνθήκες
Η ανέγερση συστημάτων καλωδίων για υπεράκτιες πλατφόρμες ειδικότερα είναι μια πραγματική δοκιμασία για την επάρκεια μιας εταιρείας στη δρομολόγηση καλωδίων. Πολύ σύνθετα τμήματα καλωδίων πρέπει να δρομολογηθούν σε εξαιρετικά στενούς χώρους, υπό πολλές διαφορετικές γωνίες και σε πολλαπλά επίπεδα. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα λόγω του γεγονότος ότι οι εργασίες αυτές πρέπει να εκτελούνται υπό αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ενώ παράλληλα πρέπει να επιμελούνται και άλλες συναφείς δραστηριότητες. Η PFISTERER ξεπερνά με επιτυχία αυτές τις προκλήσεις, συμμετέχοντας σε έναν σχολαστικά ακριβή σχεδιασμό και απασχολώντας ειδικούς που έχουν αποκτήσει αξιόπιστη εμπειρία στον κλάδο τόσο στην ανοιχτή θάλασσα όσο και σε όλο τον κόσμο.

Τα πάντα από μια ενιαία πηγή
Οι ειδικοί της PFISTERER θα χειριστούν όλες τις δραστηριότητες μηχανικής και θα διαχειριστούν ολόκληρο το έργο. Από τη διαβούλευση με τον πελάτη, τις μελέτες σκοπιμότητας, μέχρι την εγκατάσταση, τη θέση σε λειτουργία και την τελική τεκμηρίωση, οι πελάτες μας λαμβάνουν ένα πλήρες, ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Αντιμετωπίζουμε τα έργα δρομολόγησης καλωδίων με προσανατολισμό στα καθήκοντα και συνεργαζόμαστε μόνο με καταξιωμένες εταιρείες. Η συναρμολόγηση και η εγκατάσταση πραγματοποιούνται παγκοσμίως από το δικό μας προσωπικό και περιλαμβάνουν επίβλεψη του χώρου, καθώς και στοχευμένη εκπαίδευση. Όλες οι δοκιμές αποδοχής (AC) πραγματοποιούνται σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών.

Ερώτηση προϊόντος