Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Σύνδεσμος βρύσης για δίκτυα χαμηλής τάσης (ISICOMPACT) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Οι οικιακές ηλεκτρικές συνδέσεις απαιτούν υψηλά επίπεδα λειτουργικής αξιοπιστίας, πρακτική εγκατάσταση και καλή επαγγελματική ασφάλεια. Αυτό καθιστά τον σύνδεσμο ISICOMPACT μια λύση τελευταίας τεχνολογίας - και για καλό λόγο. Όταν επρόκειτο να βελτιώσουμε τον "συμπαγή σύνδεσμο βρύσης" (επίσης γνωστό ως SCK ή δακτύλιος σύσφιξης), προσαρμόσαμε την τεχνολογία μας για οικιακές συνδέσεις ρεύματος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα και τις απαιτήσεις για εργασίες υπό τάση. Και με μεγάλη επιτυχία. Στις μέρες μας, ο σύνδεσμος ISICOMPACT είναι ένας σημαντικός παίκτης στα δίκτυα χαμηλής τάσης.

Πρότυπα αιχμής από τον δημιουργό του οικιακού ακροδέκτη
Με τη δημιουργία του συμπαγούς βύσματος βρύσης το 1968, η PFISTERER έθεσε ένα νέο πρότυπο στον τομέα της τεχνολογίας οικιακών συνδέσεων. Έκτοτε έχουν εγκατασταθεί πάνω από 20 εκατομμύρια σύνδεσμοι. Ωστόσο, μετά από 30 χρόνια, ήρθε η ώρα για μια αναβάθμιση. Έκτοτε καθιερώθηκε η εργασία υπό τάση, φέρνοντας αλλαγές στις απαιτήσεις επαγγελματικής ασφάλειας κατά την εγκατάσταση- αυτοί οι παράγοντες είχαν προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη της τεχνολογίας ISICOMPACT.

Οιμηχανικοί εντυπωσιάστηκαν από την απλή εγκατάσταση και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας
Το ISICOMPACT εγκαθιστά όλες τις επαφές για μια διακλάδωση καλωδίου 4 αγωγών χρησιμοποιώντας μια μόνο βιδωτή σύνδεση. Όταν σφίγγεται η βιδωτή σύνδεση, η επαφή δημιουργείται με διάτρηση της μόνωσης στην κύρια γραμμή και στις γραμμές διακλάδωσης. Μόλις επιτευχθεί η απαιτούμενη δύναμη σύσφιξης, η βίδα αποκόπτεται και έτσι διασφαλίζεται η επιτυχής εγκατάσταση. Παρέχοντας προστασία από την επαφή και συνεπώς από ηλεκτρικούς κινδύνους, το ISICOMPACT είναι σχεδιασμένο για εργασίες σε γραμμές υπό τάση. Είναι επί του παρόντος ο μοναδικός σύνδεσμος βρύσης καλωδίων που πληροί επίσης τις αυστηρές απαιτήσεις του BSI 862 - ένα γερμανικό έγγραφο που προβλέπει μια διαδικασία για εργασίες υπό τάση χωρίς πρόσθετα ΜΑΠ και απαιτεί από τους ηλεκτρολόγους LLW να υποβληθούν σε ειδική εκπαίδευση και από τον πάροχο δικτύου να λάβει έγκριση.

Οιπελάτες επενδύουν στο ISICOMPACT
Ο σύνδεσμος βρύσης καλωδίων ISICOMPACT χρησιμοποιείται σήμερα από όλους τους μεγάλους προμηθευτές ενέργειας σε όλους τους τομείς. Η τεχνολογία των συμπαγών συνδέσμων γίνεται όλο και περισσότερο περιττή. Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία ISICOMPACT, ακόμη και μετά από σχεδόν δέκα χρόνια στην αγορά. Οι σύνδεσμοι βρύσης καλωδίων ISICOMPACT είναι δοκιμασμένοι κατά τύπο σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα. Επιπλέον, πληροί μια σειρά από απαιτήσεις δοκιμών για συγκεκριμένους πελάτες και η Pfisterer σχεδιάζει να επεκτείνει τον τομέα εφαρμογής της.

Πλεονεκτήματα:
  • Η μόνωση δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί από τον αγωγό
  • Προστασία από ηλεκτροπληξία έναντι ηλεκτρικών κινδύνων
  • Πατενταρισμένη βιδωτή λύση με "ενσωματωμένο δυναμόκλειδο"
  • Σταθερή λειτουργική αξιοπιστία
  • Μειωμένη γκάμα παραλλαγών λόγω της μεγάλης περιοχής εφαρμογής
  • Ιδανικό για εργασίες υπό τάση

Ερώτηση προϊόντος