Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Ανιχνευτές τάσης (KP-Test 5) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Όταν εργάζεστε σε ηλεκτρικά συστήματα, η διασφάλιση της ασφάλειας των ανθρώπων και η αποφυγή ζημιών σε περιουσιακά στοιχεία αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες. Είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε απόλυτα ότι δεν υπάρχει τάση. Οι ανιχνευτές τάσης PFISTERER συνδυάζουν μέγιστη αξιοπιστία και ευκολία χρήσης σε μία συσκευή. Η οικογένεια KP-Test 5 είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας δεκαετιών που διαθέτουμε στην ανάπτυξη συσκευών ασφαλείας με πρακτική εστίαση.

Αξιόπιστος αυτοέλεγχος
Οι ανιχνευτές τάσης της σειράς KP-Test 5 εκτελούν αυτόματο αυτοέλεγχο όταν ενεργοποιούνται. Ο ανιχνευτής τάσης δίνει σήμα ετοιμότητας μόνο εάν αυτή η δοκιμή είναι επιτυχής και η συσκευή λειτουργεί σωστά. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος ότι ο ανιχνευτής τάσης λειτουργεί όπως πρέπει. Δεν απαιτείται μέτρηση αναφοράς.

Διπλή βεβαιότητα
Η σαφής ένδειξη του αποτελέσματος της δοκιμής είναι απαραίτητη για την αποφυγή ατυχημάτων. Γι' αυτό η PFISTERER χρησιμοποιεί το δοκιμασμένο διπλό σύστημα οπτικής και ακουστικής σήμανσης στο KP-Test 5. Εάν δεν υπάρχει τάση λειτουργίας, ο ανιχνευτής εμφανίζει ένα πράσινο συνεχές φως χωρίς ήχο σήματος. Εάν όμως "υπάρχει τάση λειτουργίας", έξι κόκκινες λυχνίες LED αναβοσβήνουν και ακούγεται ένας τόνος σήματος.

Εξοπλισμένο για κάθε εργασία
Είτε σε κλειστούς χώρους είτε σε εξωτερικούς χώρους, σε ηλιοφάνεια ή βροχή, χιόνι ή παγετό - το KP-Test 5 παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Οι εξαιρετικά ισχυρές λυχνίες LED εξασφαλίζουν ένα ευδιάκριτο σήμα - ακόμη και ενάντια σε έντονα φώτα ή σε έντονο ηλιακό φως. Το ακουστικό σήμα ακούγεται καθαρά ακόμη και σε θορυβώδες ή θυελλώδες περιβάλλον λόγω της έντασης και του εύρους συχνοτήτων του.

Η κατάλληλη συσκευή για κάθε εφαρμογή
Η οικογένεια KP-Test 5 προσφέρει τον κατάλληλο ανιχνευτή τάσης για κάθε εφαρμογή. Μέση ή υψηλή τάση, εναλλασσόμενο ή συνεχές ρεύμα για χρήση σε εναέριες γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, διακοπτικούς πίνακες, σε υποσταθμούς ή σε σιδηροδρομικά συστήματα. Όλες οι συσκευές προσαρμόζονται ξεχωριστά στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η PFISTERER προσφέρει λύσεις για όλα τα επίπεδα τάσης από 1 έως 420 kV AC.

Πλεονεκτήματα
  • Αξιόπιστος αυτοέλεγχος
  • Δεν απαιτείται μέτρηση αναφοράς
  • Σαφής σηματοδότηση
  • Οπτικό και ηχητικό σήμα
  • Χρήση σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες
  • Δοκιμασμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 61243-1
  • Πολύγλωσση σήμανση της συσκευής

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Ανιχνευτές τάσης

Δοκιμαστής τάσης απόστασης για σιδηροδρομικές εφαρμογές και εφαρμογές EVU (KP-Test 5D dual )

Πριν από την εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης πρέπει να εφαρμόζονται οι πέντε κανόνες ασφαλείας. Ένας από αυτούς είναι ο "έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τάση". Αυτό απαιτεί εξοπλ...