Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Συζευκτήρες καλωδίων της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Είτε χρησιμοποιείται σε σταθμό μεταγωγής, είτε σε καλώδιο γείωσης υψηλής τάσης είτε σε υπεράκτια εφαρμογή, μια σύνδεση καλωδίου πρέπει να είναι πάνω απ' όλα ανθεκτική και ασφαλής. Με τους συνδέσμους των σειρών προϊόντων IXOSIL και CONNEX, προσφέρουμε την ιδανική λύση για κάθε σύνδεση που κυμαίνεται από 72 kV έως 550 kV. Για μόνιμες ή προσωρινές εγκαταστάσεις και κέντρα δοκιμών, ως plug-in ή ενσωματωμένη λύση, με μόνωση σιλικόνης ή αερίου SF6 ή ως συμπαγής σύνδεσμος από χυτή ρητίνη που είναι κατά δύο τρίτα ελαφρύτερος.

Σύνδεσμοι για μόνιμα συστήματα υψηλής τάσης και γείωσης
Η γκάμα προϊόντων IXOSIL περιλαμβάνει συνδέσμους ολίσθησης για όλο το εύρος τάσης από 72 kV έως 550 kV - συμπεριλαμβανομένων διαφόρων επιλογών θωράκισης, με και χωρίς καλώδια σύνδεσης ή γείωσης. Οι σύνδεσμοι IXOSIL είναι ανθεκτικοί στο νερό και διατίθενται με συμπαγές μεταλλικό, πλαστικό ή συρρικνούμενο περίβλημα. Η δοκιμασμένη τεχνολογία ολίσθησης εξασφαλίζει ασφαλή εγκατάσταση και ανθεκτικές συνδέσεις.

Ταχεία εγκατάσταση: Συνδετήρες CONNEX με σύνδεση έως 550 kV
Οι ξηροί, συνδετήρες CONNEX με σύνδεση επιτρέπουν στους χρήστες να μειώσουν σημαντικά τους χρόνους εγκατάστασης σε προσωρινές εγκαταστάσεις ή υπεράκτια έργα σε αιολικά πάρκα και θαλάσσιες πλατφόρμες, όπου δεν έχετε πολύ χρόνο. Είναι κατάλληλοι για μόνιμες συνδέσεις, δοκιμαστικές εγκαταστάσεις σε μετασχηματιστές και διακοπτικούς πίνακες με μόνωση αερίου (GIS), καθώς και προσωρινές λύσεις για την κατασκευή αγωγών και σταθμών παραγωγής ενέργειας. Εκτός από τους απλούς συνδέσμους σύνδεσης, η CONNEX προσφέρει επίσης αγκυλωτούς συνδέσμους και συνδέσμους απόληξης (T-joints) καθώς και συνδέσμους χυτής ρητίνης χωρίς αέριο έως 170 kV.

Σύνδεσμοιχυτής ρητίνης ή SF6
Οι συνδέσεις CONNEX από χυτή ρητίνη με βύσμα έως 170 kV παρέχουν μια απλοποιημένη λύση χωρίς αέρια, συμπαγή σχεδιασμό και ελαφριά δομή που ζυγίζει έως και δύο τρίτα λιγότερο από τους συμβατικούς συνδέσμους για πάνω από δέκα χρόνια. Οι αρθρώσεις με μόνωση αερίου SF6 επεκτείνουν το εύρος τάσης έως και 550 kV, δεν απαιτούν συντήρηση και είναι έως και 100% δοκιμασμένες σε θάλαμο κενού και είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένο όργανο παρακολούθησης της πυκνότητας του αερίου.

Πλεονεκτήματα:
Σύνδεσμοι για μόνιμες και βυσματούμενες συνδέσεις από 72 kV έως 550 kV
Συνδυάζει διάφορους τύπους αγωγών (αλουμίνιο, χαλκό, άκαμπτο ή εύκαμπτο)
Ταχεία εγκατάσταση χάρη στις ξηρές, βυσματούμενες συνδέσεις καλωδίων, π.χ. για υπεράκτιες εφαρμογές
Διατίθενται επίσης ως αγκυλωτοί σύνδεσμοι έως 362 kV και σύνδεσμοι tap-off (T-joints) έως 245 kV
Μονωτικό: Σιλικόνη σε συνδυασμό με χυτή ρητίνη ή αέριο SF6

Ερώτηση προϊόντος