Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Επιστροφή στη λίστα

Σύνδεσμοι με βίδες αδιαβάθμητης διάτμησης (SICON) της PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Οι βιδωτοί σύνδεσμοι είναι ασφαλείς, οικονομικά αποδοτικοί και εύκολοι στην εγκατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημοτικότητά τους αυξάνεται συνεχώς. Οι βιδωτοί σύνδεσμοι της SICON βασίζονται σε όλη την εκτεταμένη τεχνογνωσία μας στην τεχνολογία επαφών. Καινοτομίες, όπως οι κοχλίες διατμητικής αποκόλλησης με άπειρη ρύθμιση, συνδυάζουν τεχνικά και πρακτικά πλεονεκτήματα για μέγιστη ποιότητα επαφής.

Εμπειρία και καινοτομία για την καλύτερη επαφή
Χάρη στους πατενταρισμένους, αδιαβάθμητους κοχλίες αποκοπής, η εγκατάσταση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Εξασφαλίζουν ότι κάθε αγωγός (είτε πρόκειται για χαλκό είτε για αλουμίνιο, συμπαγής ή πολύκλωνος, στρογγυλός ή σε σχήμα τομέα) συνδέεται όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και εγγυώνται ότι ο μηχανικός αισθάνεται σίγουρος για την επιτυχία της εγκατάστασης. Μοναδικό στο είδος του: Οι σύνδεσμοι SICON μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως και να μονωθούν χωρίς περαιτέρω προσαρμογή.

Ένας σύνδεσμος SICON αντικαθιστά 98 συνδέσμους συμπίεσης
Σε αντίθεση με την τεχνολογία συμπίεσης, η γκάμα των συνδέσμων SICON είναι σημαντικά μικρότερη. Αντί να χρειαζόμαστε ένα χιτώνιο για κάθε αγωγό, προσφέρουμε οκτώ τυποποιημένες παραλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι οι μηχανικοί είναι εξοπλισμένοι για κάθε ενδεχόμενο στο εργοτάξιο. Αυτό ανακουφίζει σε τεράστιο βαθμό τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και τις διαδικασίες μεταφοράς. Οι σύνδεσμοι SICON τοποθετούνται χρησιμοποιώντας μια τυπική καστάνια με εξάγωνο κομμάτι, οπότε δεν χρειάζεται να συσκευάσετε τα εργαλεία πρέσας σας.

Ερώτηση προϊόντος